Yardım YANWEN KARGO DAN SİNGAPORE POST TESLİM EDİLEN KLAVYE TAKİBİ

hocam inşallah bi klavye fiyatı daha istemezler
Malezya pos ile gelende 730 lira vergi çıktı bana. 36 dolara aldığım ürünün üstüne gidip 14 dolar diye fiyat göstermişler. Gümrükte ürünün fiyatının az olduğuna karar vermiş ve ürün bedeli 70 euro göstermişler. Kafalarına göre fiyat biçiyorlar. Helali ile kaçak olmadan vergisini düzgünce veren insana hayatı zindan ediyorlar. Kara kafalar sınırdan 1 konteyner Apple kaçak sokuyor onlara bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim klavye İstanbul'da ama bu son işleme baktığımda açıklama olarak ürün gümrüğe takılmış diyorlar. Eline ulaşan var mı

PTT de en son böyle gözüküyor
Kankam benim ürünümde Singapur pos ile gelid ancak 6 Şubat'tan beri işlem yok. Ve normalde Çin'den ayrılmadan önce sende ki gibi Ptt barkodu oluşurdu. Bende Ptt barkodu yok sanırım başka lojistik firmasına verecekler benim ürünü. İnşallah öyle olur.

Son düzenleme:
Malezya pos ile gelende 730 lira vergi çıktı bana. 36 dolara aldığım ürünün üstüne gidip 14 dolar diye fiyat göstermişler. Gümrükte ürünün fiyatının az olduğuna karar vermiş ve ürün bedeli 70 euro göstermişler. Kafalarına göre fiyat biçiyorlar. Helali ile kaçak olmadan vergisini düzgünce veren insana hayatı zindan ediyorlar. Kara kafalar sınırdan 1 konteyner Apple kaçak sokuyor onlara bir şey yok.

Kankam benim ürünümde Singapur pos ile gelid ancak 6 Şubat'tan beri işlem yok. Ve normalde Çin'den ayrılmadan önce sende ki gibi Ptt barkodu oluşurdu. Bende Ptt barkodu yok sanırım başka lojistik firmasına verecekler benim ürünü. İnşallah öyle olur.
bendede yoktu kargo firması. aldığım ürün ülkeye gelince oluşturdular.

ptt kodu bende de yoktu singapore post yazısının altındaki kodu ptt ye yapıştırdım ülkeye girince. O şekilde gördüm ptt de olduğunu

Kaçış yok yine geçirecekler bana o zaman arkadaşlar hakkınızı helal edin o kadar mesaimiz oldu 😂
ptt kodu bende de yoktu singapore post yazısının altındaki kodu ptt ye yapıştırdım ülkeye girince. O şekilde gördüm ptt de olduğunu
Ulaştı mı kargolarınız. Ve rica etsem 17 track deki gönderi ilerlemelerinin resimlerini atabilir misiniz benim ürünümü takip edebilmem için aşamalarına bakacağım. İlk kez yurt dışından ürün alıyorum ben stres oldum gelecek mi gelmeyecek mi

Ulaştı mı kargolarınız. Ve rica etsem 17 track deki gönderi ilerlemelerinin resimlerini atabilir misiniz benim ürünümü takip edebilmem için aşamalarına bakacağım. İlk kez yurt dışından ürün alıyorum ben stres oldum gelecek mi gelmeyecek mi
Gelir onda sorun yok ama vergi %90 çıkacak.

Gelir onda sorun yok ama vergi %90 çıkacak.
Vergi zaten kesin diye biliyorum bende. Resim atar mısınız bende attım resim bundan sonraki kısmımda hangi aşamalar olacak diye

Ekler

• 31846A30-6BE1-4754-B127-73A5B30A4B62.jpeg
    31846A30-6BE1-4754-B127-73A5B30A4B62.jpeg
    259.5 KB · Hit: 83
Bende de aynı kısımda ancak en son 6 şubat ta işlem yapılmış. Bekle babam bekle. Senin ki daha erken gelir umarım.
Teslim edilenler resim atar umarım. Yada Türkiye’ye giriş yapanlar. Herkes bu şekilde merak ediyor. Faydalı oluyor aşamaları görmek. Bekleyelim bakalım

1708376353829.png

şuda ship24 deki
1708376484525.png

19 şubatta teslim aldım.

Alıntıyı görüntüle

şuda ship24 deki

19 şubatta teslim aldım.
Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle

şuda ship24 deki
Alıntıyı görüntüle

19 şubatta teslim aldım.
teşeklürler. 2 haftası var demek ki gelmesi için. Neyse sorunsuz gelsin de. Bekleriz

Benim hala teslim edilmedi hocam en son 17 sinde işlem görmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri