sence bu iş için hangisi daha iyi praktika ai mi chatgpt mi ?Kısmen evet.
anlatırmısınevet yapay zekasız google ile de mümkün
E yani. Sana anlatmıştım da daha öncesinde.Bu yöntemle öğrenmek mümkün mü ?
evet eski konuma baktım copilotdan bahsetmişdin.E yani. Sana anlatmıştım da daha öncesinde.
Ben oyunlarda konuşarak kendimi ifade edebilecek ve küçük sohbetler yapacak kadar geliştiğimi düşünüyorum info olarak bakmayınAranızda Hiç ingilizce bilmeden yapay zekayla konuşarak ingilizce konuşmayı öğrenen varmı ?
Bu yöntemle öğrenmek mümkün mü ?
yapay zekayla günde 3-4 saat konuşarak 6-7 ay içerisinde akıcı konuşacağımı düşünüyorum.Ben oyunlarda konuşarak kendimi ifade edebilecek ve küçük sohbetler yapacak kadar geliştiğimi düşünüyorum info olarak bakmayın
A da yeşil kutuda gibi değil
Önerim şöyle ki...evet eski konuma baktım copilotdan bahsetmişdin.
3 önerin gramer için mi ?Önerim şöyle ki...
Bu üçünü entegre ederek yürü.
- Discord İngilizce sunucuları
- Yapay zeka
- Üçüncül olarak doküman kaynakları istersen
Gramer, konuşma, pratik... Hepsi içinde kullanabilirsin.3 önerin gramer için mi ?
sadece konuşarak öğrenmeyi düşünüyorum sence ingilizce konuşmak için hangisi daha iyi ? Chatgpt - Copilot - Praktika AiGramer, konuşma, pratik... Hepsi içinde kullanabilirsin.
Pratika'yı bilmiyorum. Fakat Copilot daha iyi gibi çünkü daha uzun konuşma süresi var. Ama Copilot ile ChatGPT aynı hemen hemen. İkisini de kullanabilirsin. ChatGPT'nin tükendiği yerde Copilot'u kullanabilirsin.Chatgpt - Copilot - Praktika Ai