Öneri Yapılmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
8
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
dkdkdkelekekekke kfkekekrrkrlrlflfl lglflflflvlvlflflflglglglflgl llgglba o kadar

Son düzenleme:
BES hesabı açıp fonlarını altın da tutabilirsin aylık olarak 5-10k oraya atabilirsin. Bunun dışında risksiz olarak altın yatırımı yapabilirsin.

ev almak zaten zor bitiresiye bi kaç yıl sürer kral. ilk onu hallet gerisine bakarsın. kredi vb dışında zaten onada pek seçenek yok. bes şuan mantıklı değil bence. tl değer kaybediyor hep peder de 10 yıldır atıyordu bese. o zamanın parasıyla şimdinin parası bir değil i. bir anlamı kalmadı boşa gitti. yarısını yatırım yap yarısını ye derim. bende benzer şartlardayım öyle yapmaya çalışıyorum. altına girdik kaybettik maalesef. sıfırdan başlıyoz.

yaş 27 aile evinde yaşıyorum maaşım 100 bini buluyor alkol kotu alıskanlıklar yok hiç arkadasım yok sadece iş ev oyun dısarı hafta sonları cıkarım sadece tek gezerım cok para harcamam dısarıda evim arabam yok bu daha once neden birikim yapmadın dersenız yenı basladım para kazanmaya nasıl yol ızlemeyelım o kadar secenek var kı faız hisse senetleri bireysel emeklilik vs önceligim ev almak sonra araba o kadar
hocam ne iş yapıyorsunuz

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
BES hesabı açıp fonlarını altın da tutabilirsin aylık olarak 5-10k oraya atabilirsin. Bunun dışında risksiz olarak altın yatırımı yapabilirsin.
ff
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne iş yapıyorsunuz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi yatirim kendine yatirim olacaktir diye dusunuyorum. Ne is yaptigina gore degisir tabi. Cok arkassin olmamasi is-ev yapman bos zamanin oldugunu isaret ediyor. Ne isle mesgulsun ona gore tavsiye vereyim. Yurtdisina gitme gibi bir dusuncen varsa para biriktirip isine yd da devam etmeye vs de calisabilirsin
fıfı

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,008
Üyeler
189,370
Son üye