Yaptığım beate ne ekleyebilirim

aman hocam ben anlamıştım zaten belli etmiyordum : D yinede teşekkürler eğer ses kaydı alabiliyorsanız producerdır :)
Kendrick lamar dinleyenlere saygım fazla dostum bu arada : D
hocam ses kaydı denemedim henüz çok üstünde durmadım ses kaydediciden kaydedip fl studioya atıp kesmiştim en son bu beatte bir şey yapmadım sözleri ayarlamaya çalışıyorum joker kafamıza göre şarkısında ki gibi tek nefeste uzun bir cümle ceza holocaust gibi ama daha hızlı bir verse yapmayı deniyorum gpt güzel şeyler vermese bile düzelterek deneyeceğim teşekkürler bu arada arkadaşlarım genelde kendricke mid veya daha kötü olarak baktığı için kendisi 2pac nas biggie gibi old school dinliyor açıkçası ne dediği çokta umrumda değil benim hoşuma gidiyor neredeyse her yerde pfp de kendrick var telefonumda whatsappta pc de masaüstünde yapabildiğim her yerde kendrick var hatta la dodgers new era şapka aldım 2.5k bayıldım ama kalitesi vs hoşuma gitti bakkala giderken bile takıyorum

hocam ses kaydı denemedim henüz çok üstünde durmadım ses kaydediciden kaydedip fl studioya atıp kesmiştim en son bu beatte bir şey yapmadım sözleri ayarlamaya çalışıyorum joker kafamıza göre şarkısında ki gibi tek nefeste uzun bir cümle ceza holocaust gibi ama daha hızlı bir verse yapmayı deniyorum gpt güzel şeyler vermese bile düzelterek deneyeceğim teşekkürler bu arada arkadaşlarım genelde kendricke mid veya daha kötü olarak baktığı için kendisi 2pac nas biggie gibi old school dinliyor açıkçası ne dediği çokta umrumda değil benim hoşuma gidiyor neredeyse her yerde pfp de kendrick var telefonumda whatsappta pc de masaüstünde yapabildiğim her yerde kendrick var hatta la dodgers new era şapka aldım 2.5k bayıldım ama kalitesi vs hoşuma gitti bakkala giderken bile takıyorum
hocam discordunuz varmı beatleriniz varsa dinlemek isterim

hocam discordunuz varmı beatleriniz varsa dinlemek isterim
zpastwl ekleyin hocam beat 1 tane vardı biri için yazmıştım ingilizceydi berbattı biraz acemice söyledim

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Beat de herhangi bir yükseliş görmedim ben hep aynı Rytmde çalıyor çok sade duruyor

Selamlar dostlar instagramda gezerken bir sample buldum hoşuma gitti indirdim düzenlemeler yaptım sadece kick ve hat ekledim fl stuidoda olan şeyleri kullandım ekstra piyano notası eklemek istiyorum ve bass eklemek istiyorum ama hangi notalarda koyacağım bilemedim şuan ki hali ile nasıl olmuş şimdiden teşekkürler

Aranjele
bi yerde 808 ve kick girsin bide 808 kick kullanmıssın normal kıck kullan

808 girsin sonra versede tum drumlar, clap snarede olsun nakaerata dogru rahatlat beati sonra devam ettir kafana gre
full dongude gıtmesın

Aranjele
bi yerde 808 ve kick girsin bide 808 kick kullanmıssın normal kıck kullan

808 girsin sonra versede tum drumlar, clap snarede olsun nakaerata dogru rahatlat beati sonra devam ettir kafana gre
full dongude gıtmesın
tek kick o vardı hocam pluginsiz kullanıyorum crack indirmiştim hangi pluginler lazım

tek kick o vardı hocam pluginsiz kullanıyorum crack indirmiştim hangi pluginler lazım
plugin degil drum kıt ındır ucretsızlerden yaptıgın genreye gore yaz genre emsela

rage drum kıt free
bul ındır

Geri