Yaptığım beate ne ekleyebilirim

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
712
Selamlar dostlar instagramda gezerken bir sample buldum hoşuma gitti indirdim düzenlemeler yaptım sadece kick ve hat ekledim fl stuidoda olan şeyleri kullandım ekstra piyano notası eklemek istiyorum ve bass eklemek istiyorum ama hangi notalarda koyacağım bilemedim şuan ki hali ile nasıl olmuş şimdiden teşekkürler

Kick duyamadım ben?

Kick duyamadım ben?
ekledim vallaha bass niyetine ekledim 2. satırda kinden dolayı duyulmuyo olabilir belki nakarat kısmını eklemeyi düşündüğüm o boşluklarda belki duyulur müzik konusunda pek bilgim yok benimde

1756638948267.webp

Hihat net duyuluyor da kick hiç yok be. Olsa aslında güzel beat.

Selamlar dostlar instagramda gezerken bir sample buldum hoşuma gitti indirdim düzenlemeler yaptım sadece kick ve hat ekledim fl stuidoda olan şeyleri kullandım ekstra piyano notası eklemek istiyorum ve bass eklemek istiyorum ama hangi notalarda koyacağım bilemedim şuan ki hali ile nasıl olmuş şimdiden teşekkürler

tam oyun arka fon müziği gibi olmuş güzel beğendim

Hihat net duyuluyor da kick hiç yok be. Olsa aslında güzel beat.
arkaya birkaç kısık sesli piyano notası ve bass eklemek istiyorum ama yakıştıramadım bir türlü birşeyleri
tam oyun arka fon müziği gibi olmuş güzel beğendim
teşekkürler hocam bakalım bittiğinde sözler ekleyecem ingilizce telaffuzum zor denerim olmazsa türkçe birşeyler yapmayı deneyeceğim

arkaya birkaç kısık sesli piyano notası ve bass eklemek istiyorum ama yakıştıramadım bir türlü birşeyleri

teşekkürler hocam bakalım bittiğinde sözler ekleyecem ingilizce telaffuzum zor denerim olmazsa türkçe birşeyler yapmayı deneyeceğim
hocam sesinizden memnun değilseniz farazi gibi sözsüz müzikler çıkarabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama denemekte fayda var

hocam sesinizden memnun değilseniz farazi gibi sözsüz müzikler çıkarabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama denemekte fayda var
hocam dediğim gibi deneyeceğim olursa oldu olmazsa yapacak bir şey yok beat kalır ileride tekrar denerim belki

birkaç şey daha ekleyebilirsin bence adamım bu arada hangi edition'ı kullanıyorsun

birkaç şey daha ekleyebilirsin bence adamım bu arada hangi edition'ı kullanıyorsun
işte onları bulamadım bir türlü edition derken anlamadım fl studio 21 kullanıyorum forumdan birinden aldım kaydedebildiğim için 24 kullanıyordum ama yaptığım şeyleri kaydedemiyordum

fruity mi producer mı onu sormuştum, o dediğiniz demo oluyor teşekkür ediyorum
yok hocam demo değildi crack indirmiştim buda crackli ama kaydedebildiğim için rahatım ek olarak fruity mi producer mi olduğuna nereden bakabilirim bilmiyorum

yok hocam demo değildi crack indirmiştim buda crackli ama kaydedebildiğim için rahatım ek olarak fruity mi producer mi olduğuna nereden bakabilirim bilmiyorum
aman hocam ben anlamıştım zaten belli etmiyordum : D yinede teşekkürler eğer ses kaydı alabiliyorsanız producerdır :)
Kendrick lamar dinleyenlere saygım fazla dostum bu arada : D

Geri