Neler Yeni

Yaptığım CS:GO editi nasıl olmuş?

yok be baya kötü edit ama sen ilk editini görücektin bu yanında muazzam o yüzden destekliyorum kimse mükemmel edit yaparak öğrenmiyor
Evet onu da siz deyince baktım, ilerleme var. Fakat en baştan FPS'i çok düşük videoların. Arkadaşa YouTube'dan kasma olmayan oynanış videoları kullanmasını öneriyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
Knk bu ne editi tam olarak SJDKGJSDGSDJSDGS

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Bilader senin yaş kaç
13.5
Sanırım 13 yaşında, malum yerlerden baktım.
Arkadaş keşfetmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet onu da siz deyince baktım, ilerleme var. Fakat en baştan FPS'i çok düşük videoların. Arkadaşa YouTube'dan kasma olmayan oynanış videoları kullanmasını öneriyorum.
YouTube'daki diğer videoların editini yapınca editin anlamı kalmıyor iyide. Bir kere özgün olmuyor ben özgün içerik yapmaya çalıştığım için kendim çekiyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Artık amacının forumlardan izlenme çekmeye çalışıyorsun gibi geliyor bence bu ciddi olamaz öncedende söylemiştim bu bir edit değil.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Artık amacının forumlardan izlenme çekmeye çalışıyorsun gibi geliyor bence bu ciddi olamaz öncedende söylemiştim bu bir edit değil.
Hayır izlenme çekmeye çalışsam bot satın alırdım forumlardan izlenme kasmaya çalışmak mantıksız sizlere sunuyorum ki iyi'mi? kötü'mü? kötü ise ne kötü bilmek için paylaşıyorum forumlarda, zaten sadece iki farklı forumda paylaşıyorum yine izlenme kasmaya çalışsaydım bütün forumlarda paylaşırdım. Ek olarak bu nasıl edit değil yani kötü deseniz neyse ama edit değil diyorsunuz videoyu tamamen izlediğinize eminmisiniz?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hayır izlenme çekmeye çalışsam bot satın alırdım forumlardan izlenme kasmaya çalışmak mantıksız sizlere sunuyorum ki iyi mi? kötümü kötü ise ne kötü bilmek için paylaşıyorum forumlarda, zaten sadece iki farklı forumda paylaşıyorum yine izlenme kasmaya çalışsaydım bütün forumlarda paylaşırdım. Ek olarak bu nasıl edit değil yani kötü deseniz neyse ama edit değil diyorsunuz videoyu tamamen izlediğinize eminmisiniz?
Bidaha anlatmak zorundayım galiba edit nedir diye aratman yeterli editin amacı güzel sahneleri alırsın güzel geçişler ve arkaya o geçişlerle uyumlu bir müziği koyarsın ekrandada güzel effectler olur ve bunlar genelde adobe affter effects de yapılır.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Bidaha anlatmak zorundayım galiba edit nedir diye aratman yeterli editin amacı güzel sahneleri alırsın güzel geçişler ve arkaya o geçişlerle uyumlu bir müziği koyarsın ekrandada güzel effectler olur ve bunlar genelde adobe affter effects de yapılır.
Daha kaç kere siz önereceksiniz kaç kere ben söyleyeceğim emin değilim ama. Bilgisayarım After Effects açacak kadar güçlü değil(!)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Daha kaç kere siz önereceksiniz kaç kere ben söyleyeceğim emin değilim ama. Bilgisayarım After Effects açacak kadar güçlü değil(!)
Program farketmez düşük sistemler içinde edit yapabiliceğin programlar mevcut affter effects kadar iyi olmasada.

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Kötü olan ne söyleyin işte bileyim neyi kötü yaptığımı ve evet shitpost daha farklı olur bu bir shitpost değil.
Dostum tam olarak edit nerde burda dümdüz karakterler yürürken arkaya şarkı koymuşsun. Tam olarak editlik bir kısım göremedim. Ve kötü olmuş. Biraz CSGO edit videoları izlersen anlarsın.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Program farketmez düşük sistemler içinde edit yapabiliceğin programlar mevcut affter effects kadar iyi olmasada.
Mesela hangi programları kullanayım? Capcut denedim ama herhangi bir edit malzemesi kullanmak istediğimde (geçiş vb.) direkt internet istiyor fakat bende internet yok bu videoyu annemin internetinden paylaştım şu an annemin internetinden yazıyorum. Movavi Video Suite/Editor Plus 2022 kullanacağım zaten onunla editledim son 3 editin 3'ünüde fakat farklı program önerdiniz. VSDC kullanacağım videoları ortadan ikiye bölemiyorum ve geçiş, animasyon vb. neredeyse hiç yok. Bir ara Vegas Pro 16 kullanmayı denedim en ufak bir şey anlamadım programdan editleyeceğim videoyu bile içe aktaramadım. Başka bildiğim Adobe Premiere, After Effects vb. popüler edit programları var onlarıda bilgisayarım açmaz.

NorinRadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Şahin Deniz
Hayatımda yaptığım ilk edit daha iyi bence bu bilerek yapılmış. kötü çünkü. istersen atarım.

Top Bottom