Neler Yeni

Yaptığım CS:GO editi nasıl olmuş?

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
CS değil Metin 2 editleri benim ki arada açıp bakıyorum baya kötü yapmışım :D
10FPS render sanırım.
Şimdi ki edit videom ama yine mükemmel değil piyasada ileri düzey After effects kullanıp çok iyi edit yapanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes ilk yaptığı editleri paylaşsın da biraz gülelim :ROFLMAO:
Yani güzel bence aslında.
İnternete yüklediğim ilk oyun videom zaman ne hızlı geçiyor be
10FPS render'lı bir video daha.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
Mertcan Uysal
Geliştirilmesi lazım yaşına göre ham halinde oldukça kötü ilerleyen montaj denemelerinde başarılar diliyorum.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Edit değil de shitpost olarak paylaşacaksanız güzel. Onun dışı kötü.
Yani ben bu yaptığım son 2 editinde shitpost ile alakası olduğunu sanmıyorum ama belki ilk yaptığım cs 1.6 editi shitpost sayılabilir.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
İşte o baya bir zor ne evde internet ne cs2 açacak sistemim yok ama eğer youtube'da cs2 gameplay videoları bulabilirsem yaparım neden olmasın.
Kanka adamlar seninle billur geçiyor. Bana göre çok iyi niyetlisin sabit internet ve ortalamanın bir tık altı bile olsa bir sisteme sahip olmadan bırakman senin mentalin içinde daha iyi olur bence.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

Sunset'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Osman Çelik
Evet şimdi hatırlarsınız ki önceden CS Source ve CS 1.6 editleri yapmıştım ve bunlardan birisine "CS:GO'da bekleriz hocam" şeklinde yanıt yazılmıştı fakat elimde klasik son sürüm CS:GO indirecek internet olmadığı için CS:GO'nun ilk sürümünü editledim. Nasıl olduğunu söylemeniz için sabırsızlanıyorum eğer beğenmez iseniz neyi kötü yaptığımı söyleyerek gelişmemi sağlarsınız iyi seyirler ve iyi forumlar.

Ve bir de ekran resmi;

Alıntıyı görüntüle
çok iyi gizlenmiş bir shitpost

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Knk....... boşver ders felan çalış sen

marsl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
trgyblc
Geçişler olmamış dışa çekme yerine farklı bir şey kullanabilirdin bu tür videolarda adamları vurduğun süreler sabittir o yüzden 2 sn veya 1.30 saniye olması daha iyi olur adamları vurmasını ve vururken ki anı çok sürmesin yeter ve şarkı seçimin önemli bu tür videolarda . . . . şarkılar seçilir
. , . , . , gibi şarkıların olması bozuyor o yüzden diğer videoları izleyip içlerinden beğendiğin şarkıya uyumlu düzenleyebilirsin bir bölümde bir tarafı göstermek istersen o tarafa doğru zoom atarsan daha iyi olur 1 sn normal klip 0.30 göstermek istediğin büyük kısım tarafına direkt atlarsan çok göze batar video için hd görsel arıyorsan advanced image search kısmını kullanabilirsin istediğin şeyi arama kısmına yazıp alt tarafta boyutunu büyük yaparsan hd fotoğrafları kolayca bulabilirsin son olarakta yazı kullanmak istiyorsan top 10 veya kategori yapan siteler var çektiğin videoya uyumlu font bulursan daha iyi olur eline sağlık

https://www.google.com/advanced_image_search

Top Bottom