Neler Yeni

Yaptığım CS:GO editi nasıl olmuş?

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
Az ama öz, kısa ama güzel.
Minyon kızlar gibi küçük ama çok güzel (ironi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

P90 daha kolay kullanıyorum o yüzden sabit P90 ile ilerlemiştim. AWP tarzı hile sayılacak silahlar zor geliyor.
anladım başarıların devamını dilerim

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

dostveviski

80+ Bronze
Video gerçekten güzel değil. İlgi çekici bir şey yok. Botları öldürüyorsun, müzik alakasız ve geçişler... Videonu buraya attığın için eleştiriye açık birisin. Hevesin kırılmasın bu yolda devam et olabildiğince gündemi ve oyun edit videolarını göz gezdir. Kolay gelsin, başarılar.

Ellsy

80+ Bronze
Evet şimdi hatırlarsınız ki önceden CS Source ve CS 1.6 editleri yapmıştım ve bunlardan birisine "CS:GO'da bekleriz hocam" şeklinde yanıt yazılmıştı fakat elimde klasik son sürüm CS:GO indirecek internet olmadığı için CS:GO'nun ilk sürümünü editledim. Nasıl olduğunu söylemeniz için sabırsızlanıyorum eğer beğenmez iseniz neyi kötü yaptığımı söyleyerek gelişmemi sağlarsınız iyi seyirler ve iyi forumlar.

Ve bir de ekran resmi;

Alıntıyı görüntüle
Kotu malesef edit çok ham kalmış fight yazısında siyah ekran saçma olmus görüntü kalitesi desen....

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Kotu malesef edit çok ham kalmış fight yazısında siyah ekran saçma olmus görüntü kalitesi desen....
Aslında Fight yazısı ve arkaplan müziğinin yerine şu "KORDHELL - SCOPIN scream" koyacaktım hatta koydumda ama sonra elimde bu videodaki müziğin olduğu geldi ve bunu koyma kararı aldım sonra ikisinide karşılaştırıp bu paylaştığım videoyu daha güzel buldum.

Ellsy

80+ Bronze
Aslında Fight yazısı ve arkaplan müziğinin yerine şu "KORDHELL - SCOPIN scream" koyacaktım hatta koydumda ama sonra elimde bu videodaki müziğin olduğu geldi ve bunu koyma kararı aldım sonra ikisinide karşılaştırıp bu paylaştığım videoyu daha güzel buldum.
+olarak bot kesiyorsun ve düz koşuyorsun şarkıda senkron değil resmen öylesine çekip atmışsın bence evde wifi edinmedigin sürece bu işlere girme annenin internetine yazık

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Bana göre edit yapmak için önce güzel bir gameplay çıkarmalısın koşarak vurmak edit yapmak için pekte uygun değil .d

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Evet şimdi hatırlarsınız ki önceden CS Source ve CS 1.6 editleri yapmıştım ve bunlardan birisine "CS:GO'da bekleriz hocam" şeklinde yanıt yazılmıştı fakat elimde klasik son sürüm CS:GO indirecek internet olmadığı için CS:GO'nun ilk sürümünü editledim. Nasıl olduğunu söylemeniz için sabırsızlanıyorum eğer beğenmez iseniz neyi kötü yaptığımı söyleyerek gelişmemi sağlarsınız iyi seyirler ve iyi forumlar.

Ve bir de ekran resmi;

Alıntıyı görüntüle
Vay be benim 10 yıl önceki ilk edit videomu hatırlattı

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
hayatımda gördüğüm en güzel kötü video

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Şimdi ki edit videom ama yine mükemmel değil piyasada ileri düzey After effects kullanıp çok iyi edit yapanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk yaptğım edit ve movaviden yapmıştım. biraz uğraşırsanız daha iyisini yaparsınız.
Herkes ilk yaptığı editleri paylaşsın da biraz gülelim :ROFLMAO:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
İnternete yüklediğim ilk oyun videom zaman ne hızlı geçiyor be

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri