Binance mining adını doğru yazdın mı minere?Tahmini 15-20 dakika diye biliyorum ama ben yarım saattir mining yapıyorum ama tık yok? Sizce ne zaman yansır ya da bir şeyi yanlış mı yaptım?
2 mining hesabı açmışsın herhalde. Birini yazsan yeter hangisini yazarsan ona kazar.Evet hocam doğru yani şimdi atacağım resimdeki hangisini yazmalıydım oraya?
Ben alttakini yazmışım yani "Ekran Kartı 123" olanı ama hala bir gelişme yok.2 mining hesabı açmışsın herhalde. Birini yazsan yeter hangisini yazarsan ona kazar.
Hocam ben binance hesabının şifresini değiştirmiştim ve bana 24 saatliğine ödeme işlemleri güvenlik amacıyla yapılmayacaktır gibi bir şey söylemişti sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi?2 mining hesabı açmışsın herhalde. Birini yazsan yeter hangisini yazarsan ona kazar.
Alakası yoktur tahminimce.Ben alttakini yazmışım yani "Ekran Kartı 123" olanı ama hala bir gelişme yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben binance hesabının şifresini değiştirmiştim ve bana 24 saatliğine ödeme işlemleri güvenlik amacıyla yapılmayacaktır gibi bir şey söylemişti sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi?