ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,421
- İsim
- Bilal Tepe
Kazandığım ravencoinleri paribu veya btcturk cüzdanına direk atabilirmiyim binance acamiyorum
@RevDeisDou @Mert Özkaya paribu cuzdanima direk atabilirmiyim btcturk te yok galiba raven yardımcı olur musunuz bugün yapmaya baslicam erken döndüm
Bide gördüğünüz gibi kawpow yazıyor burda ben nbminer indirdim bunu kullansam Gine aynı değerleri verirmi aynı fiyatı veya ? Kawpowu anlamadım çünkü nasıl yapicagimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou @Mert Özkaya paribu cuzdanima direk atabilirmiyim btcturk te yok galiba raven yardımcı olur musunuz bugün yapmaya baslicam erken döndüm
Bide gördüğünüz gibi kawpow yazıyor burda ben nbminer indirdim bunu kullansam Gine aynı değerleri verirmi aynı fiyatı veya ? Kawpowu anlamadım çünkü nasıl yapicagimi
Bu arada raven mi kazayim ergo mu hangisini önerirsiniz kart 3070tiKazandığım ravencoinleri paribu veya btcturk cüzdanına direk atabilirmiyim binance acamiyorum
Ekler
Son düzenleme: