Neler Yeni

Yardim!!! Akim Korumali Pri̇ze Normal Pri̇z Takmak

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tunçmatik falan kesinlikle önermem. Vikonunda başarılı olduğu yer priz ve anahtarlar. Akım koruması konusunda en iyi marka Schneider'dir. Benim bizzat elektrik teknikeri olarak önerebileceğim marka bu kardeşim. Evde bütün cihazlarda bu markayı kullanıyorum.
Screenshot_2022-07-19-09-56-09.png

Abi bu 230v ama benim pcnin psu su 550w olur mu bu priz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
tekli olarak bunu öneririm. 2 Tane uzatma kablosu zaten iki akım korumalı bile taksan tehlikeli bir iş. Viko da yılların firması evet çok kaliteli ürünleri var tercih edilebilir. Ben bu attığım ürün+ vikonun 1.5 metre akım korumalısını kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tunçmatik vs bu işin başlangıçlarıdır git kaliteli bir marka al

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
tekli olarak bunu öneririm. 2 Tane uzatma kablosu zaten iki akım korumalı bile taksan tehlikeli bir iş. Viko da yılların firması evet çok kaliteli ürünleri var tercih edilebilir. Ben bu attığım ürün+ vikonun 1.5 metre akım korumalısını kullanıyorum.
Hocam tekli akım korumalıyı duvardaki prize bağlayıp elimdeki uzatmayı kullansam olmaz mı?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Alıntıyı görüntüle
Abi bu 230v ama benim pcnin psu su 550w olur mu bu priz?
Orada yazan prizdeki v değeri hiç bir sorun çıkarmaz uyar. Akım korumalı uzatmalı versiyonlarıda mevcut istersen onlarada bakabilirsin. Çoğu beyaz eşya firmasida benim dediğim markayı kullanıyor ve takıyor. Bugün bosch, arcelik, beko gibi firmalardan bir buzdolabı vs. beyaz eşya alsan bile servis kurulum esnasında attığım modelleri teklif ediyor ve öneriyor büyük firmaların önerdiği tek marka diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Arkadaşlar benim bilgisayarım ile duvardaki priz arasında 4 - 5 metre var. 4 - 5 metrelik akım korumalı priz bulamıyorum bulsamda çok pahalı oluyo. Ben 1.5 metre tunçmatik akım korumalı alsam onada eski akım korumasız uzatmayı taksam eski prizede pcnin kablolarını bağlasam akım korumalı priz iş yapar mı?
hocam ben yaklaşık 1aydır öyle kullanıyorum aynı sikinti bende de var bir şey olmuyor rahatça takilabilirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evde topraklama var mı

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hocam tekli akım korumalıyı duvardaki prize bağlayıp elimdeki uzatmayı kullansam olmaz mı?
tekliyi akım korumalı alsan yeter benimki işin fantazisi. Ben genellikle bu tarz güven işlerinde alman mallarını tercih ediyorum. Buzdolabıö ve çamaşır makinam bile bu attığım teklide bağlı :) Kalitesine gücendiğin bir makra al. Ucuz diye saçma şeylere yönelme. Uzatma yıllardır viko kullanırım teklidede brennensthul.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
tekliyi akım korumalı alsan yeter benimki işin fantazisi. Ben genellikle bu tarz güven işlerinde alman mallarını tercih ediyorum. Buzdolabıö ve çamaşır makinam bile bu attığım teklide bağlı :) Kalitesine gücendiğin bir makra al. Ucuz diye saçma şeylere yönelme. Uzatma yıllardır viko kullanırım teklidede brennensthul.
Hocam ben şöyle yapcam :
Scheinderin tekli akım korumalı prizini alıp duvara bağlıycam onada elimdeki uzatmayı bağlayacağım olur değil mi?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası