enesturk11
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Beyler bebek yeğenim oynarken pcde oldu bunu nasıl kapatacağım bilen varmı
Beyler bebek yeğenim oynarken pcde oldu bunu nasıl kapatacağım bilen varmı
Ne oldu knk onuda söylermisinBeyler bebek yeğenim oynarken pcde oldu bunu nasıl kapatacağım bilen varmı
Ahahhahahahahahahahhocam Fotoğrafı mektup şeklinde mi gönderdiniz? sorunun fotoğrafını atarsan yardımcı olabiliriz belki
Bı dk foto aticamNe oldu knk onuda söylermisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ahahhahahahahahahah
Valla bende merak ettim bekliyorum bakalım napmışÇok merak ettim bebek ne yaptı şu an
Knk foto atılmıyo hocmi şekilde neyse anlatayım ekranın sağ üstünde FPS yi dereceyi falan gösteren bı mini ekran açıldıHocam fotoğrafı mektup şeklinde mi gönderdiniz? sorunun fotoğrafını atarsan yardımcı olabiliriz belki
knk dc varsa at bana ben atayım buraya. Discord : moon_mvrKnk foto atılmıyo hocmi şekilde neyse anlatayım ekranın sağ üstünde FPS yi dereceyi falan gösteren bı mini ekran açıldı
Hocam fotoğrafı mektup şeklinde mi gönderdiniz? sorunun fotoğrafını atarsan yardımcı olabiliriz belk
Hocam görev çubuğundan kapatamıyormusunuz afterburner galiba dediğiniz şeyKnk foto atılmıyo hocmi şekilde neyse anlatayım ekranın sağ üstünde FPS yi dereceyi falan gösteren bı mini ekran açıldı
dm den discord ve wp bıraktım ikisinden birine at resim ben buraya atarım dostumEvet mektup seklinde
Hahaahahaha ne garip olay ya hahahaha hala gülüyorumdm den discord ve wp bıraktım ikisinden birine at resim ben buraya atarım dostum
Arkadaştan aldım resim beylerın olay bu. Bebek bunu nasıl açtı hala ona gülüyorum qw
Alıntıyı görüntüle
Bu arada ekliyim arkadaş kasa da hem AMD hem de Nvidia ekran kartı kullanıyor keyfince tak çıkar yapıyormuş o bios nasıl nane limon olmadı halen çok şaşkınım neyse Nvidia yi satiomus isteyen alsin
İSJSJWJAKKA knk valla anlamdım bide FPS doğru gostermiyo gibi hep 60da awHahaahahaha ne garip olay ya hahahaha hala gülüyorum