Neler Yeni

YARDIM Bilgisayarıma Virüs Bulaştı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kaspersky yazılımının açık taraması özelliğini kullanarak bir tarama daha yapın.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Bir sorum daha var sayın @Treyarch
USB belleğimi arkadaşıma ödünç vermiştim ardından bilgisayarıma takınca Kaspersky uyarı verdi içinde epeyce WORM ve TROJAN vardı hemen biçimlendirdim sorun olmuş mudur ?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Kaspersky temiz diyorsa temizdir nokta!
hocam için rahat olsun bir şey olmaz ama yinede emin değilsen format at yani

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Virüs programın sildiyse bir problem yoktur. Ama anormal şekilde kasma, donma ve lag varsa gereksiz CPU tüketimi yapıyorsa ve eski performansı alamıyorsan kurtarmanın bir yolu olabilir ama riski. Combofix programı işletim sistemini başlatmadan açılışta kapsamlı tarama yapar. Bu tarama SSD HDD ayrımına göre hatta kapasiteye göre değişiklik göstermekle birlikte 30 Dk ila 1 saat sürer. Bilgisayardaki bütün virüsleri siler ancak işletim sistemi dosyalarına virüs bulaşmışsa onuda sileceği için bilgisayarın açılmayabilir ve çökebilir. Ayrıca son olarak şunuda eklemek isterim %100 virüsden koruyan antivirüs yazılımı yoktur. Genelde %90 ila %97 seviyelerinde başarı gösterirler. Lisanslı olmayan antivirüs programlarında bu başarı daha alt seviyelerdedir. Hiç antivirüs kullanmasanız bile windows defender %90 virüslere karşı etkilidir. Siz onay verip crack atmak için korumayı durdurmadığınız sürece bilgisayarınıza kolay kolay virüs bulaşamaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_

Holi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe çapaklı
Evet geç oldu biraz... Malwer indir tam tarama yapıp virüsü bul, bulduktan sonra karantinaya alıp sil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom