Neler Yeni

yardım bios şifresi nasıl kırılır

HowaLİfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
muhammed Özs
yardım bios şifresi nasıl kırılır peki laptoba masaüstü işlemci takılırmı bios pilini çıkardım

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Eski laptopların bazılarında işlemci değişimi var fakat masaüstü işlemcisi takamazsın. Başka işlemci çıkınca da güç problemi yaşayabilirsin. Yani paranı çöp edersin.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Buradaki yöntemleri uygulayabilirsin. Sayfa için tıkla.

HowaLİfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
muhammed Özs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski laptopların bazılarında işlemci değişimi var fakat masaüstü işlemcisi takamazsın. Başka işlemci çıkınca da güç problemi yaşayabilirsin. Yani paranı çöp edersin.
aga lenovo y570 eski oyuncu bilgisayarı buna en iyi takılıcak işlemciyi söylermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga lenovo y570 eski oyuncu bilgisayarı buna en iyi takılıcak işlemciyi söylermisin

Buradaki yöntemleri uygulayabilirsin. Sayfa için tıkla.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

Bu konuya bir bak:

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
yardım bios şifresi nasıl kırılır peki laptoba masaüstü işlemci takılırmı bios pilini çıkardım
Laptoba masaüstü işlemci takılmaz, bios şifresi bulma çözümü var. İki üç kere şifreyi yanlış gir . Ekranda bir kod çıkacak. Üstteki yorum yapan arkadaşın attığı linkteki sayfada kod cozucu var ona o kodu yaz şifre çıkar.

Top Bottom