Neler Yeni

Yardım bu kablonun birleşimi lazım

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ercan
Beyler kasayı montajlarken fanın kablosu boşa çıktı nereye takmamı bilmiyorum pc cihe sordum fotodakinin birleşmişi dedi ne oluyor nerden bulabilirim nereye takılacak

Ekler

• ad364add-3ff4-42d2-b652-4bef4ac954f2.jpeg
    ad364add-3ff4-42d2-b652-4bef4ac954f2.jpeg
    474.6 KB · Hit: 70
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
...
Anakart üzerinde bir yerlerde olması lazım. Eğer anakartınızda yeteri kadar yoksa, çoğaltıcı alabilirsiniz.

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı o değil bu kablo başka bir kabloya bağlanıyormuş tek kablo olup anakarta giriyormuş

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Beyler kasayı montajlarken fanın kablosu boşa çıktı nereye takmamı bilmiyorum pc cihe sordum fotodakinin birleşmişi dedi ne oluyor nerden bulabilirim nereye takılacak
Pwm kablo birleştirici olur genelde kasaların kutusundan çıkar. Tek bir kablo ile birleştirip bütün fanlara anakarttaki tek slottan güç verebilmek için.
İyi bak kutulara vs. vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi dikkatimi çekti, senin elinde tuttuğun dişi konektör. Bahsettiğim kabloysa eğer o, direkt fanların kablosunu ona takacaksın. Onun bir ucu da erkek olur onu da anakarta takacaksın.

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ercan
Pwm kablo birleştirici olur genelde kasaların kutusundan çıkar. Tek bir kablo ile birleştirip bütün fanlara anakarttaki tek slottan güç verebilmek için.

Şimdi dikkatimi çekti, senin elinde tuttuğun dişi konektör. Bahsettiğim kabloysa eğer o, direkt fanların kablosunu ona takacaksın. Onun bir ucu da erkek olur onu da anakarta takacaksın.
Anlamadım

Fotoğraftaki kabloyu fanlara mı takıcam

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Anlamadım

Fotoğraftaki kabloyu fanlara mı takıcam
Evet, o kablonun bir ucu diğerlerinden farklıdır, içine soket girecek şekilde yani. Fanların kablolarını o dediğim kısımlara daha doğrusu fotoğrafta gösterdiğin soketlere takacaksın. Öbür farklı olan ucunu da anakarta takacaksın.

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ercan
Evet, o kablonun bir ucu diğerlerinden farklıdır, içine soket girecek şekilde yani. Fanların kablolarını o dediğim kısımlara daha doğrusu fotoğrafta gösterdiğin soketlere takacaksın. Öbür farklı olan ucunu da anakarta takacaksın.
Ankarta takıcagım yer fan bişey yazan yer mi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Ankarta takıcagım yer fan bişey yazan yer mi
Sys_FAN, CHA_FAN yazar bu yazanlardan birine takabilirsin. Genelde sol tarafta olur CHA_FAN. Öncelik olarak Sys_FAN a takmaya çalış ya da FAN lı başka bir port varsa.

calmioss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ercan
Sys_FAN, CHA_FAN yazar bu yazanlardan birine takabilirsin. Genelde sol tarafta olur CHA_FAN. Öncelik olarak Sys_FAN a takmaya çalış ya da FAN lı başka bir port varsa.
Hocam fandan buna giriyor

Hallettim hocam tiyo için teşekkür ederim gereksizmiş kablo sys fan yazan yerlere taktım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 4
Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Hocam fandan buna giriyor

Hallettim hocam tiyo için teşekkür ederim gereksizmiş kablo sys fan yazan yerlere taktım
Rica ederim, halledebilmene sevindim.
Anakartta yeterli fan portu olmayanlar için oluyor o kablo ekstra. Bütün fanları anakarta ayrı ayrı bağladıysan hızlarını vs. de kontrol edebilirsin.

Top Bottom