Yardım edin ekrana görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
12
Rami mi satmak için kasadan söktüm fotoğraflarını çektim geri taktım kasayı açtım ışıklar yanıyordu klavyenin ışıklarıda yandı ancak ekrana görüntü gelmedi yardım edin lütfen rami sök tak yaptım olmadı silgiyle sildim olmadı tek ramim var ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Rami mi satmak için kasadan söktüm fotoğraflarını çektim geri taktım kasayı açtım ışıklar yanıyordu klavyenin ışıklarıda yandı ancak ekrana görüntü gelmedi yardım edin lütfen rami sök tak yaptım olmadı silgiyle sildim olmadı tek ramim var ne yapmam lazım lütfen yardım edin
slot değişmeyi dene silgiyle neden sildin anlamadım minik bi bezle silsende olurdu farklı bi slotla bir daha dene

kasa ışıkları ve anakart ışıkları yanıyor mu ayrıcarami bi kontrol edin hasar mı bıraktınız
Bu 2 ışık daha öncede yanıyordu ancak bi süre sonra sönüp görüntü geliyordu şuanda ekrana görüntü gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

statik elektiriğe dikkat ettiniz mi ve anakartan bip sesi duyuyormusunuz
Dikkat ettim ses duymuyorum

Ekler

• IMG_20250712_214326_090.webp
    IMG_20250712_214326_090.webp
    475.1 KB · Hit: 16
Bu 2 ışık daha öncede yanıyordu ancak bi süre sonra sönüp görüntü geliyordu şuanda ekrana görüntü gelmiyor
hmm dram led ışığı sabit bi şekilde yanıyor yani ram takılı ama açılış kontrolü post yapılmıyor olduğunu gösteriyor şimdi herşeyi denediyseniz ihtimaller şunlar rami hiç tanımadı ram yuvası yada pinleri hasarlı olabilir ram statik elektirikten bozulmuş olabilir analartın ram kontrolcüsünde sorun olabilir ama son dediğim baya imkansıza yakın bi durum

hmm dram led ışığı sabit bi şekilde yanıyor yani ram takılı ama açılış kontrolü post yapılmıyor olduğunu gösteriyor şimdi herşeyi denediyseniz ihtimaller şunlar rami hiç tanımadı ram yuvası yada pinleri hasarlı olabilir ram statik elektirikten bozulmuş olabilir analartın ram kontrolcüsünde sorun olabilir ama son dediğim baya imkansıza yakın bi durum
Yani bu rami başka bi pc de test etmem gerekiyor anladığım kadarıyla ama peki cpu ışığı neden yanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,151
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri