İyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo olabilirmi dvi kablosundan olabilirmi acil yardım .Kesin ekran kartımı bozuk beyler 5-6 saat sıkıntısız oynadım sonra bozulmaya başladı profosyonel bi arkadaş yardım ederse iyi olur birde kart boştayken 42 derece oldu ....ekran bukelamun gibi renk degistiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını görmüyor bazen bideİyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo olabilirmi dvi kablosundan olabilirmi acil yardım .Kesin ekran kartımı bozuk beyler 5-6 saat sıkıntısız oynadım sonra bozulmaya başladı profosyonel bi arkadaş yardım ederse iyi olur birde kart boştayken 42 derece oldu ....ekran bukelamun gibi renk degistiriyor
İyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo olabilirmi dvi kablosundan olabilirmi acil yardım .Kesin ekran kartımı bozuk beyler 5-6 saat sıkıntısız oynadım sonra bozulmaya başladı profosyonel bi arkadaş yardım ederse iyi olur birde kart boştayken 42 derece oldu ....ekran bukelamun gibi renk degistiriyor
Ekran kartını görmüyor bazen bide