Yardım ekran böyle oluyor

Kozo

80+
Reaksiyon skoru
17
İyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo olabilirmi dvi kablosundan olabilirmi acil yardım .Kesin ekran kartımı bozuk beyler 5-6 saat sıkıntısız oynadım sonra bozulmaya başladı profosyonel bi arkadaş yardım ederse iyi olur birde kart boştayken 42 derece oldu ....ekran bukelamun gibi renk degistiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo olabilirmi dvi kablosundan olabilirmi acil yardım .Kesin ekran kartımı bozuk beyler 5-6 saat sıkıntısız oynadım sonra bozulmaya başladı profosyonel bi arkadaş yardım ederse iyi olur birde kart boştayken 42 derece oldu ....ekran bukelamun gibi renk degistiriyor
Ekran kartını görmüyor bazen bide

Ekler

• IMG_20200509_020459.webp
    IMG_20200509_020459.webp
    647.9 KB · Hit: 70
  • IMG_20200509_020738.webp
    IMG_20200509_020738.webp
    249.1 KB · Hit: 66
3 ay garanti veren bir yerden aldıysan unut bence.

Neden ? Türkiye'nin en sağlam yerinde yaptırdım geri alıp bakacaklar zaten ben ne yazıyorum sen ne yazıyor ?

Profesyonel olmaya gerek yok. Kablo ile falan alakalı değil. Arızalı olan ekran kartı.
Bu şekilde kullanamazsın. İade imkanı varsa iade edilir. Parası ile alternatif seçeneklere bakılır.
Bunun arıza tespitiydi, çözümüydü, tamiriydi. En az kartın ederi kadar para isterler.
Çünkü teknoloji konusunda garanti dışındaki tamir anlayışımız "Format + 3 oyun 40 TL"
Bu tarz tamir işleriyle ilgilenen çok kişi yok, bu tarz masraflara da girmeye gerek yok.

Türkiye'nin en sağlam yerinde yaptırdım
Türkiye'nin en sağlam yerinin tamir ettiği kart böyle oluyorsa ... Vay halimize ...

Abi gpu rebaling yapıldı taktım gayet iyi oynuyordum birden bişey oldu eskisi gibi oldu yapılmadan önce kırmızı cizgili ekran vardı şimdi bukelamun gibi her açtığımda farklı oluyor

Ekran kartı gtx 780 asus

Abi kesin ve kesin ekran kartı demi kablodur felandır monitördür PSU değil

Bunu anlamanızın en iyi yolu, AIDA64 programı ile stabilite testi yapmak.

Bunu anlamanızın en iyi yolu, AIDA64 programı ile stabilite testi yapmak.
Abi sana söyle diyim ben bilgisayar lab adında bi yerde yaptırdım kötülemek amacıyla söylemiyom kartı aldım ben sadece 1 gün sonra bozuldu tahmini 6 saat oyun oynadım sıcaklık en fazla 72 derece oldu bozulacağı zaman ekranda gidip gelmeler oldu siyahlıklar oldu ve bozuldu komple monitörde mavi cizgiler oldu aradım geri alıp bakacaklar pazartesi ben bu gece tekrar taktım kartı bilgisayar acılırken ekranda bozulmalar oldu masaüstüne geldiğinde bir şey yoktu ekran kartında aygıt yöneticisinde gözüküyodu bekledim yarım saat sıcaklık derecesi en son 42 derece oldu boşta masaüstünde sonra ekranda renkli bozulmalar oldu dondu ekran 5 dakka sonra komple karardı kapadım açtım komple gitti kesin ekran kartımı ..

Abi sana söyle diyim ben bilgisayar lab adında bi yerde yaptırdım kötülemek amacıyla söylemiyom kartı aldım ben sadece 1 gün sonra bozuldu tahmini 6 saat oyun oynadım sıcaklık en fazla 72 derece oldu bozulacağı zaman ekranda gidip gelmeler oldu siyahlıklar oldu ve bozuldu komple monitörde mavi cizgiler oldu aradım geri alıp bakacaklar pazartesi ben bu gece tekrar taktım kartı bilgisayar acılırken ekranda bozulmalar oldu masaüstüne geldiğinde bir şey yoktu ekran kartında aygıt yöneticisinde gözüküyodu bekledim yarım saat sıcaklık derecesi en son 42 derece oldu boşta masaüstünde sonra ekranda renkli bozulmalar oldu dondu ekran 5 dakka sonra komple karardı kapadım açtım komple gitti kesin ekran kartımı ..
Ekran şimdi hiç gözükmüyor bissürü ciZgi var ama masaüstünde felan geziliyor

Ekran şimdi hiç gözükmüyor bissürü ciZgi var ama masaüstünde felan geziliyor
Güç kaynağından veya kablodan olsaydı, ya hiç görüntü alamazdınız, ya da bilgisayar kapanırdı.

O zaman ekran kartına tekrar bakacaklar

Güç kaynağından veya kablodan olsaydı, ya hiç görüntü alamazdınız, ya da bilgisayar kapanırdı.
Coloor master advanced 750 watt +80 plus kasa
İ5 4690
8 GB ram
Gtx 780 Asus 384 bit gdrr5 3 GB OC

O zaman ekran kartına tekrar bakacaklar

Coloor master advanced 750 watt +80 plus kasa
İ5 4690
8 GB RAM
Gtx 780 Asus 384 bit gdrr5 3 GB OC
Bu güç kaynağı ile her şey çalışır. Ekran kartını kontrol etsinler.

Kardeşim senin Anakart gitmiş çünkü benimde başıma geldi
Nasıl abi yaptırdım yer BilgisayarLab anakartla ne alakası var ekran kartının otakıldığı yermi ???

Ekran kartının takıldıgı sokettenmidir

Nasıl abi yaptırdım yer BilgisayarLab anakartla ne alakası var ekran kartının otakıldığı yermi ???

Ekran kartının takıldıgı sokettenmidir
Yaptırdım yer kaliteli özenli bi yer kul yapısı tekrar yapıcaklatdırda anakart ile alakası neki

Kardeşim senin Anakart gitmiş çünkü benimde başıma geldi
Bana açıklaya bilir misin anakart olayını

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,523
Üyeler
190,760
Son üye