Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,181
- İsim
- Arda doğan
Hangi oyuna girersem gireyim çözünürlük değiştirince ekran iki kere siyaha bürünüyor oyundan atıyor oyunu tam ekran yapıyorum aynısını yapıyor
Win basıyorum aynı şekil siyah ekran ve oyundan atıyor oyundan atıncada aşşağıda eklediğim görsellerdeki hatayı veriyor ve amd zaman aşımı veriyor kaç kere format attım windows'u düzelttim ekran kartı driver olarak eski veya yeni sürümleri denedim bios güncelledim ayarları resetledim stabil hale getirmeye çalıştım
Ama yok olmuyor ben bu sistemi kurduğumdan beri çekmediğim sorun kalmadı windows güncel visual c++ dosyaları tam oyun dosya bütünlükleri taranmış vaziyette ssd'lerde en az 550gb boş alan var herbirinde ben amd driver açmak isteyim bazen açılıyor bazen baya geç açılıyor bazen hiç açılmıyor bazen steam açıyom ekran ekrana girer gibi köşede aşşağı doğru görüntü kaymış geri kalanlar normal halde kalıyor
Ne yapsam etsem düzeltemedim.burdada çözüm bulamazsam verdiğim paraya bakmadan sistemi komple dışarı atıcam üstüne benzin veya tiner döküpte ateşe vericem beni o derece sinir krizine soktu 1 senedir adam akıllı kullanabilmek nasip olmadı sabrım buraya kadar
Battlefield 1-4-5-2042
Titanfall 2
Cs go 2
Pubg
Metro serisi
Doom serisi
Minecraft
Ryzen 7 7800x3D
Msı pro x670-P Wifi
Sapphire pulse rx7900xt
Artic freezer 2 360mm argb
Kingston flev 16x2 6000mhz cl30(o.c 6800mhz cl34)
Samsung 980 pro 1tb
Samsung 970 evo plus 1tb
Kioxia exceria plus 1TB
Creative ea5 plus
Msı mag A750GL+Gold
Cooler master mastercase h500p
Tuf gaming TF120A2R argb 2x
Win basıyorum aynı şekil siyah ekran ve oyundan atıyor oyundan atıncada aşşağıda eklediğim görsellerdeki hatayı veriyor ve amd zaman aşımı veriyor kaç kere format attım windows'u düzelttim ekran kartı driver olarak eski veya yeni sürümleri denedim bios güncelledim ayarları resetledim stabil hale getirmeye çalıştım
Ama yok olmuyor ben bu sistemi kurduğumdan beri çekmediğim sorun kalmadı windows güncel visual c++ dosyaları tam oyun dosya bütünlükleri taranmış vaziyette ssd'lerde en az 550gb boş alan var herbirinde ben amd driver açmak isteyim bazen açılıyor bazen baya geç açılıyor bazen hiç açılmıyor bazen steam açıyom ekran ekrana girer gibi köşede aşşağı doğru görüntü kaymış geri kalanlar normal halde kalıyor
Ne yapsam etsem düzeltemedim.burdada çözüm bulamazsam verdiğim paraya bakmadan sistemi komple dışarı atıcam üstüne benzin veya tiner döküpte ateşe vericem beni o derece sinir krizine soktu 1 senedir adam akıllı kullanabilmek nasip olmadı sabrım buraya kadar
Battlefield 1-4-5-2042
Titanfall 2
Cs go 2
Pubg
Metro serisi
Doom serisi
Minecraft
Ryzen 7 7800x3D
Msı pro x670-P Wifi
Sapphire pulse rx7900xt
Artic freezer 2 360mm argb
Kingston flev 16x2 6000mhz cl30(o.c 6800mhz cl34)
Samsung 980 pro 1tb
Samsung 970 evo plus 1tb
Kioxia exceria plus 1TB
Creative ea5 plus
Msı mag A750GL+Gold
Cooler master mastercase h500p
Tuf gaming TF120A2R argb 2x