Neler Yeni

Yardım itopyadan ıt suprise alınır mı

Wasfufu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fuat uçar
Bütçe
40000
Merhaba bir masaüstü bilgisayar alıcam arkadaşlarım 4060 ve 4060 ti önermedi o yüzden itopya dan 4070 li hazır sistemlere baktım bunu buldum sizce alınır mı fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir sistem bulabilirmiyö
IMG_3747.jpeg

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Buna bakınız.

Wasfufu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fuat uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakınız.
Sizce bu daha mı güzel ben çok anlamıyorum

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tabi ki dostum. Benim için bir kaç özelleştirmeye ihtiyacı var fakat o zaman da fiyat 40 bin TL oluyor. Ekran kartı 4070 Super zaten senin attığından daha iyi. İşlemci olarakta senin attığından iyi. Sadece ekran kartının markası Palit tartışılan bir marka soğutma hususunda. Senin attığın model de soğutma konusunda giriş seviye olduğu için bence sorun yok.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
4070s r5 7500f am5 sisteme yönelin o paraları vermişken

Wasfufu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fuat uçar
Tabi ki dostum. Benim için bir kaç özelleştirmeye ihtiyacı var fakat o zaman da fiyat 40 bin TL oluyor. Ekran kartı 4070 Super zaten senin attığından daha iyi. İşlemci olarakta senin attığından iyi. Sadece ekran kartının markası Palit tartışılan bir marka soğutma hususunda. Senin attığın model de soğutma konusunda giriş seviye olduğu için bence sorun yok.
Bana 40 bin tl uyuyo hangilerini ne ile değiştirmeliyim söylerseniz çok müteşekkir olurum

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bana 40 bin tl uyuyo hangilerini ne ile değiştirmeliyim söylerseniz çok müteşekkir olurum
Kısa bir araştırma yapayım sonrasında yazıcam size.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20241015-203016_Chrome.jpg

Dostum fotoğrafta belirttiğim gibi değişiklik yapabilirsin. Anakart ve ssd değiştirdim sadece. Anakart değiştirme sebebim m2 ssd gen4 desteklemesi, soğutucusu olması ve m2 ssd 2 adet olması. Ssd ise gen4 teknolojisi olması. Size bir de işlemci soğutucu gerekicek. Thermalright Peerlees Assassin 120 bakabilirsin.

Son düzenleme:

Wasfufu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fuat uçar

Alıntıyı görüntüle

Dostum fotoğrafta belirttiğim gibi değişiklik yapabilirsin. Anakart ve ssd değiştirdim sadece. Anakart değiştirme sebebim m2 ssd gen4 desteklemesi, soğutucusu olması ve m2 ssd 2 adet olması. Ssd ise gen4 teknolojisi olması. Size bir de işlemci soğutucu gerekicek. Thermalright Peerlees Assassin 120 bakabilirsin.
İşlemciye stok soğutucu yetmez mi

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Önümüz kış, yaşadığın yere bağlı olarak yeter demek geliyor içimden ama forumda gördüklerim kadarı ile yetmez. Daha uyguna bişi istersen Strong ST-R600'e bakabilirsin.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan

Alıntıyı görüntüle

Alınmaz hocam aigo psuya sistem emanet edilmez ne olunacağı belli değil ve ekran kartinın soğutması iyi değil nv3 ssdye de gereksiz para verilmesine gerek yok crucial p3 1tb var o güzeldir

Merhaba bir masaüstü bilgisayar alıcam arkadaşlarım 4060 ve 4060 ti önermedi o yüzden itopya dan 4070 li hazır sistemlere baktım bunu buldum sizce alınır mı fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir sistem bulabilirmiyöAlıntıyı görüntüle
Bütçen çıkar ise buna bakmanı öneririm hocam hem ekran kartı soğutması olarak palit duala kıyasla çok daha iyidir ve psu olarak ben asla sistemimi aigoya emanet etmezdim. Fsp güzel ve kalitelidir psu konusunda

İnno3d 4070 super twin x2
A620m k
Kingston 16gb
Exceria plus g3 1tb

Bu sekilde
41156 tl tutuyor bütçen çıkarsa buna bak derim neden bu olduğunu açıkladım eğer gamegarajdakinde ekran kartı ve kasa psu değişilirse bundan daha pahalıya geliyor

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Alınmaz hocam aigo psuya sistem emanet edilmez ne olunacağı belli değil ve ekran kartinın soğutması iyi değil nv3 ssdye de gereksiz para verilmesine gerek yok crucial p3 1tb var o güzeldir

Bütçen çıkar ise buna bakmanı öneririm hocam hem ekran kartı soğutması olarak palit duala kıyasla çok daha iyidir ve psu olarak ben asla sistemimi aigoya emanet etmezdim. Fsp güzel ve kalitelidir psu konusunda

İnno3d 4070 super twin x2
A620m k
Kingston 16gb
Exceria plus g3 1tb

Bu sekilde
41156 tl tutuyor bütçen çıkarsa buna bak derim neden bu olduğunu açıkladım eğer gamegarajdakinde ekran kartı ve kasa psu değişilirse bundan daha pahalıya geliyor
Yani açıkcası AİGO markasının kötü yorumlarını görmedim iyi araştırmamış da olabilirim. Ssd içinse önerdiğim dediğim gibi gen4, senin dediğin gen3 teknoloji. Eğer onu yapacaksa anakarta da hiç ellemesine gerek yok o zaman. 40K verildikten sonra giriş seviyesi parçalar almak pek mantıklı gelmiyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom