- Bütçe
- 40000
Merhaba bir masaüstü bilgisayar alıcam arkadaşlarım 4060 ve 4060 ti önermedi o yüzden itopya dan 4070 li hazır sistemlere baktım bunu buldum sizce alınır mı fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir sistem bulabilirmiyö
Sizce bu daha mı güzel ben çok anlamıyorumBuna bakınız.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bana 40 bin tl uyuyo hangilerini ne ile değiştirmeliyim söylerseniz çok müteşekkir olurumTabi ki dostum. Benim için bir kaç özelleştirmeye ihtiyacı var fakat o zaman da fiyat 40 bin TL oluyor. Ekran kartı 4070 Super zaten senin attığından daha iyi. İşlemci olarakta senin attığından iyi. Sadece ekran kartının markası Palit tartışılan bir marka soğutma hususunda. Senin attığın model de soğutma konusunda giriş seviye olduğu için bence sorun yok.
Kısa bir araştırma yapayım sonrasında yazıcam size.Bana 40 bin tl uyuyo hangilerini ne ile değiştirmeliyim söylerseniz çok müteşekkir olurum
İşlemciye stok soğutucu yetmez miKısa bir araştırma yapayım sonrasında yazıcam size.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Dostum fotoğrafta belirttiğim gibi değişiklik yapabilirsin. Anakart ve ssd değiştirdim sadece. Anakart değiştirme sebebim m2 ssd gen4 desteklemesi, soğutucusu olması ve m2 ssd 2 adet olması. Ssd ise gen4 teknolojisi olması. Size bir de işlemci soğutucu gerekicek. Thermalright Peerlees Assassin 120 bakabilirsin.
Alınmaz hocam aigo psuya sistem emanet edilmez ne olunacağı belli değil ve ekran kartinın soğutması iyi değil nv3 ssdye de gereksiz para verilmesine gerek yok crucial p3 1tb var o güzeldirKısa bir araştırma yapayım sonrasında yazıcam size.
Alıntıyı görüntüle
Dostum fotoğrafta belirttiğim gibi değişiklik yapabilirsin. Anakart ve ssd değiştirdim sadece. Anakart değiştirme sebebim m2 ssd gen4 desteklemesi, soğutucusu olması ve m2 ssd 2 adet olması. Ssd ise gen4 teknolojisi olması. Size bir de işlemci soğutucu gerekicek. Thermalright Peerlees Assassin 120 bakabilirsin.
Bütçen çıkar ise buna bakmanı öneririm hocam hem ekran kartı soğutması olarak palit duala kıyasla çok daha iyidir ve psu olarak ben asla sistemimi aigoya emanet etmezdim. Fsp güzel ve kalitelidir psu konusundaMerhaba bir masaüstü bilgisayar alıcam arkadaşlarım 4060 ve 4060 ti önermedi o yüzden itopya dan 4070 li hazır sistemlere baktım bunu buldum sizce alınır mı fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir sistem bulabilirmiyöAlıntıyı görüntüle
Yani açıkcası AİGO markasının kötü yorumlarını görmedim iyi araştırmamış da olabilirim. Ssd içinse önerdiğim dediğim gibi gen4, senin dediğin gen3 teknoloji. Eğer onu yapacaksa anakarta da hiç ellemesine gerek yok o zaman. 40K verildikten sonra giriş seviyesi parçalar almak pek mantıklı gelmiyor bana.Alınmaz hocam aigo psuya sistem emanet edilmez ne olunacağı belli değil ve ekran kartinın soğutması iyi değil nv3 ssdye de gereksiz para verilmesine gerek yok crucial p3 1tb var o güzeldir
Bütçen çıkar ise buna bakmanı öneririm hocam hem ekran kartı soğutması olarak palit duala kıyasla çok daha iyidir ve psu olarak ben asla sistemimi aigoya emanet etmezdim. Fsp güzel ve kalitelidir psu konusunda
İnno3d 4070 super twin x2
A620m k
Kingston 16gb
Exceria plus g3 1tb
Bu sekilde
41156 tl tutuyor bütçen çıkarsa buna bak derim neden bu olduğunu açıkladım eğer gamegarajdakinde ekran kartı ve kasa psu değişilirse bundan daha pahalıya geliyor