[Yardım] Kablosuz Gaming Mouse Seçimi

O fiyata değmez g305 le ayni seviyyede sensor kullaniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ama bu da ayni şekilde hero sensorle ayni seviyyede

https://ty.gl/cxcwjjdd6n butceni artirirsan çok iyi mouse en iyi sensor bulunduruyor 650ips 50g

Ama bu kadar para vermem g305 kullanirdim
dostum 650ips'le 400 ips'in farkını anlayabilcek misin?

G305 yerjne bunlari almaya hiç gerek yok çünkü sensor seviyelleri ayni.
ne alaka mouse sadece sensöründen mi ibaret

Tavsiyem basilisk x almamandır. bende var anlamadım benimki mi bozuk aşırı dercede kopma yapıyor. Pil yemesi desen cabası.

Logitech fanboy arkadaş dil dökmeye değmez...

usb port sayısından kurtarmak için bluetooth işime yarar ama çok daha iyi bir mouseu wireless bulursak düşünebilirim
Bir tek rival 3 var oda 500TL bence bekle bulursun birşeyler konu açarsın yardımcı oluruz.

Yemeyeceğine göre evet en önemli sensör

usb port sayısından kurtarmak için bluetooth işime yarar ama çok daha iyi bir mouseu wireless bulursak düşünebilirim
500-600'lere düştüğünü gördüm bunu takip edebilirsin sensörü ve malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göre (500-600 arası iken çok iyi yanlış anlaşılmasın) viper mini çakması artısı wireless :D

Evet anlaya bilecek biri anlar + esporcu değilsen ihtiyac yok ki illa onu almalisin diye bir şey yazmadim sen arkadaş herşeyin tersine yazmayi seviyosun sanirim😀

Yemeyeceğine göre evet en önemli sensör
zaten belli bir seviyenin üstündeki tüm sensörler aynı sayılır pixart 3335, 3389, 3370, 3395 - focus+ - hero 25k
dünyanın en iyi oyuncusuna sırayla bu sensörleri kullandırt o bile farkı anlamaz gelmiş sensör diyosun

Tavsiyem basilisk x almamandır. bende var anlamadım benimki mi bozuk aşırı dercede kopma yapıyor. Pil yemesi desen cabası.
İlginiz için teşekkürler, arkadaşların tavsiyesi ve araştırmalarım sonucu hyperx haste wireless aldım.

500-600'lere düştüğünü gördüm bunu takip edebilirsin sensörü ve malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göre (500-600 arası iken çok iyi yanlış anlaşılmasın) viper mini çakması artısı wireless :D
Çakmasi derken çok iyi mouse sensoru switchi falan kaliteli

Geri