- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse dosyayı sildimYukarıda ne demek istediğini anlamadım. Virustotal a atarkenmi ö hataları verdi?
Ama defender çözemedi şimdi malwaretebytsi kuruyorum
Neyse dosyayı sildimYukarıda ne demek istediğini anlamadım. Virustotal a atarkenmi ö hataları verdi?
Tamamdır. Birde kaspersky kurup tarat isteren en son olarak bilgisayarını.Neyse dosyayı sildim
Ama defender çözemedi şimdi malwaretebytsi kuruyorum
Kuruluyor şimdi %19 da biraz yavaş kuruluyor ama bekliyorumMalwarebytes indirip tam tarama yapar mısınız?
chatGPTVigorf virüsü Vigorf.A ve Vigorf.B olmak üzere iki farklı versiyona sahiptir.
Trojan:Win32/Vigorf.A virüsü yine klavyeden basılan her tuşu kaydedebilir, yazdıklarınızı kayıt altına alarak çalabilir.
Windows Defender uygulaması Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü bulup temizleyebilir. Eğer Windows Defender Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü tepit ettiyse ve karantinaya aldıysa virüs çalışamadan etkisiz hale getirilmiş demektir. Bu durumda panik yapmanıza gerek yok.
Fakat Windows Defender Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü tespit ediyor ama temizleyemiyorsa o zaman bilgisayarınızı Malwarebytes gibi bir program ile taratmanızda fayda var. Malwarebytes Trojan:Win32/Vigorf.A virüsünü temizleyecektir.
format ksin çözüm dosyalarınızı yedekleyipKuruluyor şimdi %19 da biraz yavaş kuruluyor ama bekliyorum
onu sona bırakıyorum haledebilirsek eger eger tabi emin olduktan sonrachatGPT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
format ksin çözüm dosyalarınızı yedekleyip
Ama %19 da takılı durdu kaldı yaMalwareBytes tavsiye ediyorum
program yarım saatir %19 da sadece youtube çalışıyor normal mi yoksa tekrar silip yükleyimTamamdır. Birde kaspersky kurup tarat isteren en son olarak bilgisayarını.
Daha şimdi %26 oldu XDonu sona bırakıyorum haledebilirsek eger eger tabi emin olduktan sonra
Ama %19 da takılı durdu kaldı ya
program yarım saatir %19 da sadece youtube çalışıyor normal mi yoksa tekrar silip yükleyim
Tarama yaptım ve sonuçMalwarebytes indirip tam tarama yapar mısınız?
sorun çözüldüTamamdır. Birde kaspersky kurup tarat isteren en son olarak bilgisayarını.
GüzelTarama yaptım ve sonuçAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesorun çözüldü işlemci 70 dereceden 40 lara indi
Tarama yaptım ve sonuç
![]()
![]()
Sorun ç
sorun çözüldü![]()
Hayırlı olsun.Tarama yaptım ve sonuçAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesorun çözüldü işlemci 70 dereceden 40 lara indi
Tarama yaptım ve sonuç
![]()
![]()
Sorun ç
sorun çözüldü![]()