Ekrem veba
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ekrem veba
selamlar da forum üyeleri. Nerden nasıl başlasam bilemiyorum daha 12 yaşındayken sınıftaki biri tarafından +18 videolar ve içerikleri öğrenmiş oldum çoğu kişi gibi. Sanırım çoğu kişi böyle öğreniyor ve ben 12 yaşından beri p*rn bağımlısıyım 2 günde 1 kez izlemez isem rahat edemiyorum rahat hissedemiyorum. Şuan 17 olmama çok az bir süre kaldı ve bu durum beni çok kızdırıyor p*rn ve mast bağımlılığını bırakmak istiyorum yada bırakmam gereklimi onuda bilmiyorum açıkçası. İnternette gördüğüme göre ilerde gerçek bir partner sahibi olduğumda bu bağımlılık yüzünden zevk alamıyacaksınız diyordu açıkçası bu durum beni çok korkutuyor illaki büyüyüp bir erkek olacağız ilerleyen zamanda ne olacağı belli değil. Ama şu bir gerçek ben mast yaptıktan sonra hiçbir şekilde mutlu olamıyorum ve mutlu olmaktan çok üzülüyorum bu arada 4 yıldır mesem öğrencisiyim ve bundan ötürü yaşıtlarımlan takılamıyorum yada yaşıtım bir arkadaşımda yok. Sosyal çevrem kısıtlı ve yaşları genelde 25ten büyük abilerle takılıyorum iş hayatından dolayı ve sosyal çevremin olmaması kız arkadaş edinme ihtimalinide ortadan kaldırıyor benim için aslında çok kötü biri ve çok çirkinde sayılmam. Ama bu illetlerden kurtulmak ve sosyal , mutlu olmak istiyorum. 8. Sınıf bittiğinden beri sadece bilgisayar ve telefonla vakit geçirebiliyorum. Üzgünüm nasıl başlamam gerektiğini tecrübeli abilerden yardım istiyorum.