Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,549
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Gençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir destek veriyorum görüşleriniz benim için çok önemli olumlu olumsuz her fikre yoruma sonuna kadar açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "
" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "
Ekler
Son düzenleme: