Neler Yeni

Yardımcı Olmak İçin Böyle Bir Hesap Açtım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir destek veriyorum görüşleriniz benim için çok önemli olumlu olumsuz her fikre yoruma sonuna kadar açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🤗

" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "

Ekler

• Screenshot_2023-10-13-00-03-39-651_com.instagram.android~2.jpg
    Screenshot_2023-10-13-00-03-39-651_com.instagram.android~2.jpg
    116.1 KB · Hit: 101
  • Screenshot_2023-10-13-00-04-21-384_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-10-13-00-04-21-384_com.instagram.android.jpg
    598.5 KB · Hit: 108
Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
Gençler bilgisayar, elektrik elektronik, internet, görüntü ve ses sistemleri,ortam dizaynı vs için böyle bir Instagram hesabı açtım sizce nasıl olmuş daha geliştireceğim çok daha güzel paylaşımlar yapicam zamanla üzerinde çalışıyorum hâlâ Story vs de atiyorum zaman zaman ve Dm den de birebir destek veriyorum görüşleriniz benim için çok önemli olumlu olumsuz her fikre yoruma sonuna kadar açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🤗

" AMACIM KESİNLİKLE REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR ÖYLE BİRİ DE DEĞİLİM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MODERATÖRLERDEN DE RİCAM YANLIŞ BİR DURUM VARSA BELİRTİN UYARI VERMEDEN ÖNCE YORUM YAPABİLİRSİNİZ GÖNDERİ KURALLARA AYKIRI DİYE ONA GÖRE ÖNLEM ALIRIZ KOLAY GELSİN HEPİNİZE "

Abi askerlik bitti mi? (İnsta takipteyim daha önce görmüştüm)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ee anıları anlattığın konu yokmu reis
Boşver anıları ya 😁 ama şunu söyleyebilirim ben çok keyif aldım dolu dolu 1 ay geçirdim 2 koğuş arkadaşim oldu görüşüyorum onlarla numaralarını aldığım komutanlarım var güzel eğitimler aldım güzel bilgiler edindim silah atışı yaptım çok güzel anılarım oldu 1 ay bedelli bile olsa iyiki gitmişim dedim hem çok mutlu hemde hüzünlü ayrıldım diyebilirim

NightWish2434

80+ Silver
Boşver anıları ya 😁 ama şunu söyleyebilirim ben çok keyif aldım dolu dolu 1 ay geçirdim 2 koğuş arkadaşim oldu görüşüyorum onlarla numaralarını aldığım komutanlarım var güzel eğitimler aldım güzel bilgiler edindim silah atışı yaptım çok güzel anılarım oldu 1 ay bedelli bile olsa iyiki gitmişim dedim hem çok mutlu hemde hüzünlü ayrıldım diyebilirim
Ben bile heyecanlandım aga 9 ay okula gidiliyorsa 6 ay askere gidilir ya

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben bile heyecanlandım aga 9 ay okula gidiliyorsa 6 ay askere gidilir ya
Askere gidilir elbette kendi işim olmasa 6 ay yapardım ama onların işi hiç kolay değil orada görüyoruz çünkü birebir şahit oluyoruz

Yasin Çınar

80+ Bronze
abi logoyu değiştir bence çok basit duruyor fiverr/bionluk'tan 100-200 tl'ye güzel logo yapanlar var. Bir de açıklamadakileri full büyük harfle değilde sadece başları büyük olacak şekilde yazsan daha düzenli durur bence.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
abi logoyu değiştir bence çok basit duruyor fiverr/bionluk'tan 100-200 TL'ye güzel logo yapanlar var. Bir de açıklamadakileri full büyük harfle değilde sadece başları büyük olacak şekilde yazsan daha düzenli durur bence.
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için canım kardeşim 😘
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi logoyu değiştir bence çok basit duruyor fiverr/bionluk'tan 100-200 TL'ye güzel logo yapanlar var. Bir de açıklamadakileri full büyük harfle değilde sadece başları büyük olacak şekilde yazsan daha düzenli durur bence.
Açıklama derken görsellerin altındakileri diyorsun değil mi

Kara*

80+ Silver
Hocam güzel olmuş, ama tatlı bir fikir vermek gerekirse pp değişmeli bence ve bio kısmına bu kadar detaylı yazmak fazla gibi. Hani kalıcı sabit bir hikaye paylaşıp bilgileri vs. oraya yazıp bio kısmına gt açık veya reklamlara açık vb. şeyler yazmak daha mantıklı olabilir.

Veya bio kısmı kalıp ufak ufak videolar yapabilirsiniz reels için, yeni pc aldıktan sonra şu bu yapılır tarzından yararlı olan bilgileri paylaşmanız izlenme getirebilir. Böyle yaparak baya izlenenlen sizden daha bilgisiz sayfa sahibi elemanlar var güzel etkileşim olur hem.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam güzel olmuş, ama tatlı bir fikir vermek gerekirse pp değişmeli bence ve bio kısmına bu kadar detaylı yazmak fazla gibi. Hani kalıcı sabit bir hikaye paylaşıp bilgileri vs. oraya yazıp bio kısmına gt açık veya reklamlara açık vb. şeyler yazmak daha mantıklı olabilir.

Veya bio kısmı kalıp ufak ufak videolar yapabilirsiniz reels için, yeni pc aldıktan sonra şu bu yapılır tarzından yararlı olan bilgileri paylaşmanız izlenme getirebilir. Böyle yaparak baya izlenenlen sizden daha bilgisiz sayfa sahibi elemanlar var güzel etkileşim olur hem.
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım reklamlık bir sayfa olmaz hiç zannetmiyorum 😂 benimki sadece bir uğraş ve daha iyi daha hızlı yardımcı olabilmek adamsın sağol 😘

Top Bottom