🛑YARDIMM KEDİMİ KAYBETTİLER!!! Şikayetçi olabilir miyim?

Zaten onların düzgün bir şey yapmayacağını biliyoruz ama buradaki sorun sizde de hata olması.
İstediğin kadar şey yapmış ol ama sen onu sokakta besledikçe sokak kedisi oluyor maalesef.
Emin ol evde daha huzurlu ve rahatlar.
KONUYU DA YARIM YAMALAK ANLATMAZSAN BEN DE BİLİP BİLMEDEN YAZMAM.
Burası orman diye baktık. Geziyor diye yoksa eve almasını biliriz. Buraya sokak demek yanlış olur. Doğal ortam. Herkes de kediye bizim baktığımızı biliyordu yani. Valla ne yazacağımı da bilmiyorum. Üzgünüm. Cimer'e hangi bakanlığı seçeceğim?

@SadeceBirisi. @zapkinus @dutemo @Arda22 @Che_ @MOON_MVR @* Tupac Shakur * @Yunus @Perma Yİyecek Birisi
Çok fazla kedi vardı burada. Ve bizim kedi kısır. Yani üreyemiyor. Üstelik babam gerekli yerlere demiş "bizim kediyi almayın. biz eve alırız ya da tanıdığa veririz" demiş. ama dikkate almamışlar.
Ve şimdi ben cimere yazacağım. habersiz iş yapmışlar ve burası devletin yeri. kedileri buranın dışında 4'den fazla lokasyona bırakmışlar ve uzak. Barınağa bırakırlar diye düşünmüştüm. Çok üzgünüm. Neyse cimere yazarken ben hangi kamu kurumunu seçeyim? Burası enerji bakanlığına bağlı.
Enerji seç onları ilgilendiriyor ama üzülerek söylüyorum pek bir şey olacağını sanmıyorum. Ülkede kedi öldürene bile adam akıllı ceza verilmedi

Burası orman diye baktık. Geziyor diye yoksa eve almasını biliriz. Buraya sokak demek yanlış olur. Doğal ortam. Herkes de kediye bizim baktığımızı biliyordu yani. Valla ne yazacağımı da bilmiyorum. Üzgünüm. Cimer'e hangi bakanlığı seçeceğim?
Hocam elbette haklısın. Özgür oldukları için daha iyi olacağını düşünüyoruz. Keşke belediyecilik anlayışımızda kedilere özel barınaklar yapıp yemek verseler ama maalesef bizim ülkede olmaz o. 5 farklı Avrupa şehrine gittim hiç birinde sokakta ne kedi ne de köpek vardı.
Yemek içgüdüleri insanlar gibi olmadığı için siz yemek verseniz 10 dakika sonra çöpteki yemeği karıştırabiliyorlar ve bu da sokakları onlar için hastalık dolu bir yer yapıyor.
Bizim de yıllar önce evimizin önünde baktığımız kedimiz vardı ve babam kulübe bile yaptı. Sabahları gezer gelir geceleri de ya balkonda ya da kulübede yatardı.
Mahalledekiler rahatsız olduğu için çoğu kediyi toplayıp götürdüler biz de mecburen sokakta yakalamasınlar diye eve aldık. Sürekli sokakta gezdiği için de eve kolay alışamadı. Bir kaç ay durduktan sonra da kaçtı gitti daha da bulamadık.
Sizin kedinin yaşadığı ortamı elbette bilemiyorum ama kedi sonuçta.
Cimere yaz gerekirse belediyeyi ara. Dediğin gibi uzak yerlere attıysalar çip yoksa bulman çok zor.

Sahiplendik sayılır. Burada bulmuştuk. Tek geziyordu. Sonra o bizi sevdi biz onu sevdik. Öyle.
Sahiplendik sayılır diye bişey yok dışarda ki kediye her şeyi yaparlar.Daha da gelmez o.

3-5 km okey ama 20-40 km uzağa saldıysalar imkanı yok. Rastgele bıraktığı yerlere gidip pisi pisi çekin adıyla seslenin belki gelir ama zor.

Geri