televizyonda 1000mbps ne işe yarayacak ki?İnternet hızım 1.000 mbps ancak televizyon ethernet portu yüksek hızı desteklemediği için 67mbps alabiliyorum. Yeni TV almak dışında herhangi bir çözüm var mı ?
YouTube Netflix için ideal.İnternet hızım 1.000 mbps ancak televizyon ethernet portu yüksek hızı desteklemediği için 67mbps alabiliyorum. Yeni TV almak dışında herhangi bir çözüm var mı ?
Film izlemek için miİnternet hızım 1.000 mbps ancak televizyon ethernet portu yüksek hızı desteklemediği için 67mbps alabiliyorum. Yeni TV almak dışında herhangi bir çözüm var mı ?
Kablosuz mu bağlanıyorsun
IPTV içinFilm izlemek için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablolu 5g üzerinden bağlanıyorumFilm izlemek için mi
Tv box alIPTV için
Kablolu 5g üzerinden bağlanıyorum
Xiaomi mi box 4k ile arasındaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı var değil miHomatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box özelliklerini incele, 3.913,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Var tabi xiaomi mi box da kablolu bağlantı yapamazsın ancak dönüştürücü alman lazım xiaomi mi box çöpXiaomi mi box 4k ile arasındaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı var değil mi