Her KYK interneti o kadar kötü değil.yarı ozel yurtların ınternet durumu nasıl normal kyk gıbı 16gb kotalı mı yoksa sınırısız mı?
ben 50 TL'ye sınırsız alıyordum şuan ne kadar bilmiyorum 6 mb sabittiyarı ozel yurtların ınternet durumu nasıl normal kyk gıbı 16gb kotalı mı yoksa sınırısız mı?
Emin misinHer KYK interneti o kadar kötü değil.
Hepsi olmasa da iyi olanlar var. Forumda da konusu açıldı, kendim de gördüm.Emin misin
KYK yurduna gidip iyi diyeni görmedim benim tanıdıklarımda gitti aynı şekilde değişmiyor kota ve hız aynı yurt kalabalık sistemleri berbat KYK yurdu kendi başına berbat zaten zorunda olanlar gidiyor sonra eve çıkıyorlarHepsi olmasa da iyi olanlar var. Forumda da konusu açıldı, kendim de gördüm.
Alakası yok, şu anki KYK yurtlarının imkanı çoğu özel yurttan bile iyi, otel konforunda desek yeridir.KYK yurduna gidip iyi diyeni görmedim benim tanıdıklarımda gitti aynı şekilde değişmiyor kota ve hız aynı yurt kalabalık sistemleri berbat KYK yurdu kendi başına berbat zaten zorunda olanlar gidiyor sonra eve çıkıyorlar
Ne, gittin mi ? KYK nın tek avantajı sadece ucuz olmasıdır otel konforu aynenAlakası yok, şu anki KYK yurtlarının imkanı çoğu özel yurttan bile iyi, otel konforunda desek yeridir.
1k ödüyordum pandemiden önce, yarı özel yurt ne olaki kiya onlar ozel yurt ıste kac oduyorsnuz ayrıca aylık