yarı ozel yurtlar nasıl ?

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,226
yarı ozel yurtların ınternet durumu nasıl normal kyk gıbı 16gb kotalı mı yoksa sınırısız mı?

Bizim özel yurtta her katta 100 mbps net vardı.

KYK internetleri genel olarak kısıtlı ve yavaş oluyor. Sanma ki bu sadece bu devlette sınırlı. Özel yurtlar bile aşırı sıkıntılı halde. Arkadaşlar evde oturan kişilere gidip harddisklerini filmle dolduruyor. Çünkü kimse 480p izlemek istemez.

Ek olarak girmeden önce her katta kaç kişi kalıyor diye sorabilirsin. İşte 16 yı o sayıya bölersen kaç mbit düşeceğini anlamış olursun. Tabi bu her yurtta böyle değildir. İline bölgesine fiyatına göre değişir. Uşak için genel tablodan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Hepsi olmasa da iyi olanlar var. Forumda da konusu açıldı, kendim de gördüm.
KYK yurduna gidip iyi diyeni görmedim benim tanıdıklarımda gitti aynı şekilde değişmiyor kota ve hız aynı yurt kalabalık sistemleri berbat KYK yurdu kendi başına berbat zaten zorunda olanlar gidiyor sonra eve çıkıyorlar

KYK yurduna gidip iyi diyeni görmedim benim tanıdıklarımda gitti aynı şekilde değişmiyor kota ve hız aynı yurt kalabalık sistemleri berbat KYK yurdu kendi başına berbat zaten zorunda olanlar gidiyor sonra eve çıkıyorlar
Alakası yok, şu anki KYK yurtlarının imkanı çoğu özel yurttan bile iyi, otel konforunda desek yeridir.

Geri