hocam bir tek r1 pro max bütçenize yakın ben bütçeniz dahilinde söyledim r1 se+ kullanıyorum memnunumVxe r1 pro max, vgn dragonfly f1 pro varken alınır mı
aslında iyzico kullanacağım o yüzden vgn veya vxe alırsam 1000 tl indirim gelcek yani vxe 1100 tl ye geliyor vgn de 1400 ehocam bir tek r1 pro max bütçenize yakın ben bütçeniz dahilinde söyledim r1 se+ kullanıyorum memnunum
hocam popüler diye attım vxe alın baktım yorumlara yanında grip tape de veriyorlarmış xanta gibi oynarsınız yapıştırın hayırlı olsunaslında iyzico kullanacağım o yüzden vgn veya vxe alırsam 1000 tl indirim gelcek yani vxe 1100 tl ye geliyor vgn de 1400 e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ajazz bilemedim malzemesi dandik diyolar gıcırtı yapıyormuş bir süre sonra
Gameraider ilk defa duydum. Genel bi bakınca 2 3 ayda gıcırtı yapmaya başlayacakmış gibi duruyoİyzico 500tl cashback var
![]()
GameRaider M OLED 8K Hz RGB OLED Ekran 26.000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse
Mouse’un gövdesindeki mini OLED panel, o anda seçili DPI değerini, pil yüzdesini, bağlantı modunu anlık gösterir.www.gaming.gen.tr
Bu insanların diyorlarına çok kapılıyorsunuz ajazz 159 prom var arkadaşada aldırdım kaymak gibiaslında iyzico kullanacağım o yüzden vgn veya vxe alırsam 1000 tl indirim gelcek yani vxe 1100 tl ye geliyor vgn de 1400 e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ajazz bilemedim malzemesi dandik diyolar gıcırtı yapıyormuş bir süre sonra