Öneri Yarı-palm grip 2000 TL Mouse önerisi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
67
Yarı-palm grip tutuyorum mouse'u. 2000 TL'ye önerebileceğiniz kablosuz mouse var mıdır

ajazz a159 pro

Vxe r1 pro max, vgn dragonfly f1 pro varken alınır mı
hocam bir tek r1 pro max bütçenize yakın ben bütçeniz dahilinde söyledim r1 se+ kullanıyorum memnunum

hocam bir tek r1 pro max bütçenize yakın ben bütçeniz dahilinde söyledim r1 se+ kullanıyorum memnunum
aslında iyzico kullanacağım o yüzden vgn veya vxe alırsam 1000 tl indirim gelcek yani vxe 1100 tl ye geliyor vgn de 1400 e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ajazz bilemedim malzemesi dandik diyolar gıcırtı yapıyormuş bir süre sonra

aslında iyzico kullanacağım o yüzden vgn veya vxe alırsam 1000 tl indirim gelcek yani vxe 1100 tl ye geliyor vgn de 1400 e

hocam popüler diye attım vxe alın baktım yorumlara yanında grip tape de veriyorlarmış xanta gibi oynarsınız yapıştırın hayırlı olsun

hocam popüler diye attım vxe alın baktım yorumlara yanında grip tape de veriyorlarmış xanta gibi oynarsınız yapıştırın hayırlı olsun
vxe r1 palm için uygun değil demiş çoğu kişi şimdi baktım

Bu insanların diyorlarına çok kapılıyorsunuz ajazz 159 prom var arkadaşada aldırdım kaymak gibi

Geri