Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Harry Potter@TamerKs 'nin bugün gündeme gelen konusundan sonra aklıma bu konu geldi.
Okurken sıkıldığınız için, dili ağır geldiği için, konuyu sevmediğiniz için ya da genel olarak beğenmediğiniz için bir şekilde yarım bıraktığınız kitaplar hangileri?
Benimkiler:
James Joyce - Ulysses
Franz Kafka - Dava
İlkokul çocukları için olanı bile var, neden okunması zor olsunda?nutuk alıp okuyan bordo berelidir
Bilimkurgu babası Dune'a ben de başladım ama üşengeçliğimden yarıda bıraktım kitabı. Hala daha okumak istiyorum da üşeniyom.Otoatopçunun galaksi rehberi. Ağır bilimkurgu severim. Çokça okudum kitaplarını. Dune gibi uzun serileride okudum ama. Bu seriyi 2. De bıraktım. Bitirebileceğimi sanmıyorum. Dili çok garip geldi. Abzürt olduğundan sanırım. Birden konudan konuya saçma şekilde geçince hoşuma gitmiyo benim şahsen
Oku bence pişman olmazsın. Kimine göre her kittap farklı tarihi işlediği için pek devamlılık sağlamıyomuş gibi olsada. Her kitap ayrı bir kitap gibi olduğu için daha da eğlenende var misal ben. Özellikle 3. Ve 6 favorimBilimkurgu babası Dune'a ben de başladım ama üşengeçliğimden yarıda bıraktım kitabı. Hala daha okumak istiyorum da üşeniyom.