BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Arkadaşlar bunu alacağım.WD Blue ve Seagateden daha iyi sonuçları varmış.Almalı mıyım?
Konu sahibine yardımcı olmayacaksanız boş boş mesajlar atmamanızı öneririm.Napim.
Boş boş mesaj kasıyorlar işte.Konu sahibine yardımcı olmayacaksanız boş boş mesajlar atmamanızı öneririm.
İyi günler.
Konu sahibine yardımcı olmayacaksanız boş boş mesajlar atmamanızı öneririm.
İyi günler.
Boş mesaj kasmıyorum. Ben bilgisayar alacağım desem ne diyeceksiniz adam da aynısını demiş. Ben de ne yapayım dedim. Alacak ben bir şey yapamam.Boş boş mesaj kasıyorlar işte.
Tam güvenemedim bu fiyata black normal değil bence
İyi misin sen? Adam almalı mıyım sizce demiş. Sen bilgisayar alırken "almalı mıyım" diye sormadan direkt al o zaman.Boş mesaj kasmıyorum. Ben bilgisayar alacağım desem ne diyeceksiniz adam da aynısını demiş. Ben de ne yapayım dedim. Alacak ben bir şey yapamam.
Konu başlığına alacağını yazmış.Boş mesaj kasmıyorum. Ben bilgisayar alacağım desem ne diyeceksiniz adam da aynısını demiş. Ben de ne yapayım dedim. Alacak ben bir şey yapamam.
Böyle bir başlıktan zaten çok bir şey çıkmaz ve Zaten cevabını @keremcnsz24 vermiş. Neden aynı cevabı bir daha vereyim.İyi misin sen? Adam almalı mıyım sizce demiş. Sen bilgisayar alırken "almalı mıyım" diye sormadan direkt al o zaman.
İyi günler.
Zaten " alıyom ha" dememiş, "arkadaşlar bunu almalı mıyım" demiş.Boş mesaj kasmıyorum. Ben bilgisayar alacağım desem ne diyeceksiniz adam da aynısını demiş. Ben de ne yapayım dedim. Alacak ben bir şey yapamam.
O zaman cevap yazma ve @keremcnsz24'ün mesajını beğenip geç. Ne boş boş "Napim?" yazıyorsun, amacın ne?Böyle bir başlıktan zaten çok bir şey çıkmaz ve Zaten cevabını @keremcnsz24 vermiş. Neden aynı cevabı bir daha vereyim.
Kızgın attırmayın da atmayayım.Boş verin zaten @epica59 tek işi insanlar kızgın atmak