Besim Tibuk
80+ Gold
Okul ile ilgili olabilir belki hocam. Biraz yanlış ifade ettim kendimi, pardon.Bir zorum yok sadece zorunlu ders olmasına takıldım.
Okul ile ilgili olabilir belki hocam. Biraz yanlış ifade ettim kendimi, pardon.Bir zorum yok sadece zorunlu ders olmasına takıldım.
Sen öyle sanmaya devam et bu kafa seni uçurumdan aşağı attırır . Bilmedigin o kadar şey var ki anlayamazsın . Basit değil olay işte basit deyip geçme .Ya ne alaka, ne alaka Allah için söyle ne alaka!?
Kafana silah dayamıyorlar öğrenmen için.
Sadece basit bir Arapça dersi. İngilizce, Almanca vb. = Arapça.
Kimse seni asimile etmeyecek.
Hayır anlamadın, konudaki mesajlara bak. Soruna cevap veren mi var işi dine, mültecilere, kültüre bağlayan mı var?ders çalışmayı bilmiyor değilim konuyu açma amacımı birkaç mesaj önce yazdım ve arapça dili ile din muharebesinin bi bağlantısı yok arapça din dersinin altında verilmiyor sonuçta
Aynen hocam, iyi forumlarSen öyle sanmaya devam et bu kafa seni uçurumdan aşağı attırır . Bilmedigin o kadar şey var ki anlayamazsın . Basit değil olay işte basit deyip geçme .
cevap veren var vermeyenler de vermeyenlerin sorunu zaten bu forumun amacı fikir alış-verişi değil mi?Hayır anlamadın, konudaki mesajlara bak. Soruna cevap veren mi var işi dine, mültecilere, kültüre bağlayan mı var?
ya imam hatip değil internetde öyle yazıyor trollüyolar orayıDostum imam-hatip lisesinde okuyorsun. Bu gördüğün derslerin hepsi seçmeli ders, zorunlu değil. Eğer öğrenmek istemiyorsan düz bir liseye geçebilirsin.
Usta imam hatip değilse nasıl Arapça görüyorsun?ya imam hatip değil internetde öyle yazıyor trollüyolar orayı
Fikir alışverişi döndüğü yok ama, her zamanki klişe tartışmalar. Neyse uzatmaya gerek yok.cevap veren var vermeyenler de vermeyenlerin sorunu zaten bu forumun amacı fikir alış-verişi değil mi?
2. yabancı dil olarakUsta imam hatip değilse nasıl Arapça görüyorsun?
evet değil ama onların birleşimleri ızdırapFikir alışverişi döndüğü yok ama, her zamanki klişe tartışmalar. Neyse uzatmaya gerek yok.
Sadece harfleri öğrenmen gerekiyorsa harfleri tekrar tekrar yaz karışık bir şekilde. Latin'den Arap'a, Arap'tan Latin'e olacak şekilde kelimeler yaz. Harflerin okunuşunu Latin'de yaz, onlardan rastgele seçip yazmaya çalış. Tekrar tekrar yazarsan hatırlaman kolaylaşır. Harf öğrenmek çok da zor bir şey değil aslında.