DenizBey
80+
Dahası
Bugün sınıfta arkadaşlarla muhabbet ederken sınıftan başka bir çocuk (bu çocuğa X diyeceğim.) arkama gelip boğazımı sıkmaya başladı koluyla. Önce bir şey yapmadım çünkü bu X ara sıra şakasına böyle şeyler yapıyordu ama bu sefer ki öncekileri gibi değil. Boğazımı çok sıktı ve uzun sürdü bu yüzden ilk elimle kolunu ittirmeye çalıştım fakat bırakmadı, sonrasında dirseğimle karnının yanına vurmaya çalıştım ama biraz gerimde durduğu için kolum yetişmedi. Bende son çare yüzüne gelişi güzel bir yumruk yapıştırmak zorunda kaldım ve yumruk X'in gözünün altına isabet ve X'in gözünün altı baya şişti ve kızardı. Bunlar ders esnasında oldu ve hoca benim haklı olduğumu anladı diğer arkadaşlarım sayesinde, olayı açıkladılar. Neyse bu X kekonun teki zaten baya sinirlendi, çıkışa çağırdı ve okulda ne kadar tanıdığı varsa çıkışta beni bekleyecekti.
Hocam bunun farkında olduğu için çıkışta benimle gel dedi, diğer hocalarda durumdan haberdar oldu. Arkadaşlarım dışarda bana gelmemi söylüyordu en az 15 kişi beni bekliyorlarmış. Önce hocam gitti konuşmaya ve X bir şey yapmayacağını söylemiş (tabi ben inanmadım.) ve okulun arkasından gitmişler. Tam ben çıkacağım kapının önünde bekleyen arkadaşlarım gelmememi söylüyordu ve bende gitmedim. Ardından polis geldi (X kişisi ortalıkta yoktu) ve arkadaşlarımla eve sağ salim gittim.
Tabii bunun yarını var ve büyük ihtimalle dayak yiyeceğim çünkü bu X rahat durmaz biliyorum. X'le aynı sınıfta olmamız ayrı bir sıkıntı, durumu yarın idare bildireceğim ve başıma bir şey gelirse X kişisinin sınıfının değiştirilmesini isteyeceğim. Önerileriniz varsa beklerim.
(11.sınıfım)
Hocam bunun farkında olduğu için çıkışta benimle gel dedi, diğer hocalarda durumdan haberdar oldu. Arkadaşlarım dışarda bana gelmemi söylüyordu en az 15 kişi beni bekliyorlarmış. Önce hocam gitti konuşmaya ve X bir şey yapmayacağını söylemiş (tabi ben inanmadım.) ve okulun arkasından gitmişler. Tam ben çıkacağım kapının önünde bekleyen arkadaşlarım gelmememi söylüyordu ve bende gitmedim. Ardından polis geldi (X kişisi ortalıkta yoktu) ve arkadaşlarımla eve sağ salim gittim.
Tabii bunun yarını var ve büyük ihtimalle dayak yiyeceğim çünkü bu X rahat durmaz biliyorum. X'le aynı sınıfta olmamız ayrı bir sıkıntı, durumu yarın idare bildireceğim ve başıma bir şey gelirse X kişisinin sınıfının değiştirilmesini isteyeceğim. Önerileriniz varsa beklerim.
(11.sınıfım)