havit al diyenler mutlaka olacaktır ama mediamarkt sitesine baktığımda havitin oyuncu kulaklığı yok neysee klavye bu fiyata değer mi yoksa daha düşük bütcelerde klavye var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiyeleri bekliyorum
1- temudan alamam kartım yok babamın kartı var babamda güvenmedigi sitelere aldırmazhavitin mediamarkta olmayışı neden almanıza engel?
ayrıca temudan klavyeyi almanız daha iyi olur
parana yazık, papara sanal kart kullanabilirsin.1- temudan alamam kartım yok babamın kartı var babamda güvenmedigi sitelere aldırmaz
2- mediamarkt a gidecem yarın o yüzden kulaklık da alıveriyim dedim klavye de ama havit yok orda işim hızlı bitsin diye rampage aldım kullanıcı yorumlarına baktım 2 3 sene kullanan oluyomus beni 1 seneden fazla götürsün sıkıntı olmaz bida alırım
on odemelı kart cıkartabılırsın havıt al performansı daha ıyı olacaktır1- temudan alamam kartım yok babamın kartı var babamda güvenmedigi sitelere aldırmaz
2- mediamarkt a gidecem yarın o yüzden kulaklık da alıveriyim dedim klavye de ama havit yok orda işim hızlı bitsin diye rampage aldım kullanıcı yorumlarına baktım 2 3 sene kullanan oluyomus beni 1 seneden fazla götürsün sıkıntı olmaz bida alırım
bu klavye bu fiyata fazla mı veya kulaklıkparana yazık, papara sanal kart kullanabilirsin.
büyük ihtimalle havit h2000d modelinden bahsediyorsun ?on odemelı kart cıkartabılırsın havıt al performansı daha ıyı olacaktır
niye pekiikiside berbat
2002pbüyük ihtimalle havit h2000d modelinden bahsediyorsun ?
niye peki
kalitesiz temudan 850 tl ye bunun 4-5 katı iyi klavye aldımbüyük ihtimalle havit h2000d modelinden bahsediyorsun ?
niye peki
bi özellik yok okuldaki arkadaşlarım rampage kaliteli marka diyolardı bide klavyenin tasarımı falan hosuma gitti yani mediamarkt ta da havit olmayınca aynı fiyata rampagenin böyle bi kulaklığı var diye bunu seçtimNeden özellikle RAMPAGE olduğunu sormamın sakıncası yoktur umarım?
hepsı 5 para etmez 1 yıl kalmaz bozulma sansı varbi özellik yok okuldaki arkadaşlarım rampage kaliteli marka diyolardı bide klavyenin tasarımı falan hosuma gitti yani mediamarkt ta da havit olmayınca aynı fiyata rampagenin böyle bi kulaklığı var diye bunu seçtim