Neler Yeni

Yarın mediamarkt a gideceğim bunları almam mantıklı mı

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
önermem kesinlikle
hocam tamam belki kulaklığı pedere sipariş verdirebilirim ama klavyeyi illa gidip elden bakmamız lazım çünkü yatak odası benim odanın yanında ben gece 12 1 gibi oyun oynarken bu ses sizi rahatsız eder mi falan gibisinden tıklayıp göstermem lazım blue switch olur derse blue switch alcam yoksa şu an sipariş etsem red switch etcem ama blue switch için gidip bi elden bakma kararı aldım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bi özellik yok okuldaki arkadaşlarım rampage kaliteli marka diyolardı bide klavyenin tasarımı falan hosuma gitti yani mediamarkt ta da havit olmayınca aynı fiyata rampagenin böyle bi kulaklığı var diye bunu seçtim
Yanlış anlama beni, ürünler 5 para etmez. İnternet kafe ekipmanı gibi duruyorlar çünkü. MediaMarkt yerine normal internetten kovalasan bir şeyler bulursun. Yurt dışından almak zorunda değilsin. TR'de de bulursun elbet.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
hocam tamam belki kulaklığı pedere sipariş verdirebilirim ama klavyeyi illa gidip elden bakmamız lazım çünkü yatak odası benim odanın yanında ben gece 12 1 gibi oyun oynarken bu ses sizi rahatsız eder mi falan gibisinden tıklayıp göstermem lazım blue switch olur derse blue switch alcam yoksa şu an sipariş etsem red switch etcem ama blue switch için gidip bi elden bakma kararı aldım
blue rahatsız eder yan yanaysa

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
blue rahatsız eder yan yanaysa
işte izin verirse ona göre alcam blue seviyom red biraz daha tok geliyo bana ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlama beni, ürünler 5 para etmez. İnternet kafe ekipmanı gibi duruyorlar çünkü. MediaMarkt yerine normal internetten kovalasan bir şeyler bulursun. Yurt dışından almak zorunda değilsin. TR'de de bulursun elbet.
yok zaten soru sormak için açtım gönderiyi istedigini diyebilirsin
yorum hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,257
Üyeler
164,282
Son üye
nurluyolerislam
Top Bottom