- Konu Sahibi Konu Sahibi
nası yanı tam anlamadım yabancı dil klavyeyi basit bir tuşla türkçeye çevirebliiyor muyuzalt shift yapıp tr yaparsınız sadece tusda yazılı olmaz
nası yanı tam anlamadım yabancı dil klavyeyi basit bir tuşla türkçeye çevirebliiyor muyuzalt shift yapıp tr yaparsınız sadece tusda yazılı olmaz
evet sadece windowsa ındırınnası yanı tam anlamadım yabancı dil klavyeyi basit bir tuşla türkçeye çevirebliiyor muyuz
indirmeye gerek var mı türkçe q seçince ayardan direk oluyorevet sadece windowsa ındırın
ben de yabancı klavye kullanıyorum belki forumdaki çogu kişide öyledirnası yanı tam anlamadım yabancı dil klavyeyi basit bir tuşla türkçeye çevirebliiyor muyuz
indirmeye gerek var mı türkçe q seçince ayardan direk oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de yabancı klavye kullanıyorum belki forumdaki çogu kişide
hocam nasıl yani ş i ö ç pğ ü tuşlarının oldugu yerlere basınca türkçe yazı mı çıkıyor bizde
ikiside birbirinden kalitesiz ürünler alınmazAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
havit al diyenler mutlaka olacaktır ama mediamarkt sitesine baktığımda havitin oyuncu kulaklığı yok neysee klavye bu fiyata değer mi yoksa daha düşük bütcelerde klavye var mı
tavsiyeleri bekliyorum
vatanda kaliteli bişey varmıdır peki mediamarkt ın karşısında vatan var ordada bildigim kadarı ile havit yokikiside birbirinden kalitesiz ürünler alınmaz
neden vatan veya mediamarkt şartı var?vatanda kaliteli bişey varmıdır peki mediamarkt ın karşısında vatan var ordada bildigim kadarı ile havit yok
evet sadece windowsa ındırın
Benzer fiyata Logitech klavyeler var diye biliyorumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
havit al diyenler mutlaka olacaktır ama mediamarkt sitesine baktığımda havitin oyuncu kulaklığı yok neysee klavye bu fiyata değer mi yoksa daha düşük bütcelerde klavye var mı
tavsiyeleri bekliyorum
bu kulaklıklara uzagım bakmak lazım ıncelemesıne ve kullanıcı yorumunaAlıntıyı görüntülehocam bu nasıl üründür peki
babana söyle tek kullanımlık sanal kart oluştursun1- temudan alamam kartım yok babamın kartı var babamda güvenmedigi sitelere aldırmaz
2- mediamarkt a gidecem yarın o yüzden kulaklık da alıveriyim dedim klavye de ama havit yok orda işim hızlı bitsin diye rampage aldım kullanıcı yorumlarına baktım 2 3 sene kullanan oluyomus beni 1 seneden fazla götürsün sıkıntı olmaz bida alırım
tuşların üstünde yazan harfler önemsiz dostum klavyeyi istediğini atayabilidiğin bi kumanda olarak düşünnası yanı tam anlamadım yabancı dil klavyeyi basit bir tuşla türkçeye çevirebliiyor muyuz
çünkü oraya gidecem pedere peder gel vatandan bana kulaklık lazım dedim alalım mı dedim oda yarın gidelim dedineden vatan veya mediamarkt şartı var?