Neler Yeni

Yarın okullar açılıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kıymetini bilin eski ortaokul lise okul hayatıma dönmeyi çok isterdim çok özledim arkadaş ortamına sınıf ortamına derslere vs çok alışıyordum umarım sizin için de hayırlısı olur Allah zihin açıklığı versin şimdiden

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kıymetini bilin eski ortaokul lise okul hayatıma dönmeyi çok isterdim çok özledim arkadaş ortamına sınıf ortamına derslere vs çok alışıyordum umarım sizin için de hayırlısı olur Allah zihin açıklığı versin şimdiden
Hocam Sınıfta adam akıllı konuşulacak adam yok hepsi birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor herkes gruplaşmış bi halde herkes ayrı bi telden çalıyor ortaokul dönemim evet güzeldi ama lise için aynı şeyi söyleyemeceğim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Eski çocuklar kalmadı usta şimdi hepsi manita tiktok falan peşinde

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Eski çocuklar kalmadı usta şimdi hepsi manita tiktok falan peşinde
İnsanoğlu ne der çocukken keşke büyüsem büyükken de keşke çocuk olsam böyleyiz işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sınıfta adam akıllı konuşulacak adam yok hepsi birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor herkes gruplaşmış bi halde herkes ayrı bi telden çalıyor ortaokul dönemim evet güzeldi ama lise için aynı şeyi söyleyemeceğim
Valla benim lise de güzeldi meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronik sınıfta kız yoktu zaten aramızda çok güzel şeyler yapardık

LethaX

80+ Bronze
İnsanoğlu ne der çocukken keşke büyüsem büyükken de keşke çocuk olsam böyleyiz işte

Valla benim lise de güzeldi meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronik sınıfta kız yoktu zaten aramızda çok güzel şeyler yapardık
Abi lise yıllarını özleyeceğimin çok farkındayım ama böylede gitmiyor yani. Hocalar çok toxic ödevler sınav haftaları sıkıntı yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,472
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Hocam anadoludayım ben kızlar var kendi aramızda takılırken bomboş bize bulaşıp huzurumuzu kaçırıyolar yapmamaları için ne denesekte nafile sırf kıllığına yapıyolar bi nedenleride yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi lise yıllarını özleyeceğimin çok farkındayım ama böylede gitmiyor yani. Hocalar çok toxic ödevler sınav haftaları sıkıntı yani
Olsun ciddi söylüyorum kıymetini bilin arkadaşlarina bağlı kalın biz koptuk herkes dağıldı kimisi evlendi kimisi başka şehire gitti iş güç ayırdı resmen

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,844
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord