Yaşadığım sorunu bilen var mı?

pogo$tick

80+
Reaksiyon skoru
2

Şuana kadar brave tarayıcıda gezerken bazı sitelerde ve discordda karşılaştım bu sorun ile. Ekrandaki görüntünün bir kısmı donuyor ve böyle kalıyor. Şüphelendiğim şeyler arasında ekran kartını çıkar tak yaparken onu düzgün takamamam veya zarar vermiş olmam ve windows 11'e geçmiş olmam var. Sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Şuana kadar brave tarayıcıda gezerken bazı sitelerde ve discordda karşılaştım bu sorun ile. Ekrandaki görüntünün bir kısmı donuyor ve böyle kalıyor. Şüphelendiğim şeyler arasında ekran kartını çıkar tak yaparken onu düzgün takamamam veya zarar vermiş olmam ve windows 11'e geçmiş olmam var. Sorun ekran kartında mı yoksa monitörde mi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
brave kullanıyorum ve bende 1 kez yaşadım yt den foruma geçerken sistemselden ziyade yazılımsal gibi ama ne kaynaklıdır bilemiyorum bravesen mi windowsdan mı driverdan mu bilemiyorum

Emin olmamakla beraber bu sorunla bilgisayara yük bindirdiğimde daha çok karşılaşıyor gibiyim. Arkadan helldivers 2/cs 2 açıp bravede gezmeye başladığım zaman sürekli bununla karşılaşıyorum.

Aynısı bende de oluyor. Ekrandaki görüntünün komple donduğu ama butonların çalıştığı da oluyor ve hiçbir şekilde geri gelmiyor ama böyle olduğunda, sağ üstteki çarpı butonundan kapatıyorum. Kullandığın donanımlar ne bu arada?

Tarayıcınızın donanım hızlandırmasını kapatıp yeniden başlatın ya da flags girip dx versiyonunu düşürün. Olmazsa OpenGL deneyin.

Aynısı bende de oluyor. Ekrandaki görüntünün komple donduğu ama butonların çalıştığı da oluyor ve hiçbir şekilde geri gelmiyor ama böyle olduğunda, sağ üstteki çarpı butonundan kapatıyorum. Kullandığın donanımlar ne bu arada?
asus rog strix xg27acs, inno3d rtx 5070 twin x2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cmd sfc /scannow
bir sorun bulunamadı
Tarayıcınızın donanım hızlandırmasını kapatıp yeniden başlatın ya da flags girip dx versiyonunu düşürün. Olmazsa OpenGL deneyin.
kapadım denedim biraz bir sorunla karşılaşmadım ya çözüldü ya da ben denk gelmedim fakat aynı sorun discordda da oluyor ve discordda donanım hızlandırmasını kapatınca çok kasıyor farklı bir çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
asus rog strix xg27acs, inno3d rtx 5070 twin x2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sorun bulunamadı

kapadım denedim biraz bir sorunla karşılaşmadım ya çözüldü ya da ben denk gelmedim fakat aynı sorun discordda da oluyor ve discordda donanım hızlandırmasını kapatınca çok kasıyor farklı bir çözümü var mıdır?
O zaman windowsun donanım hızlandırmasını kapatıp dene.

Herkese yardımları için teşekkür ederim. DDU ile Nvidia sürücüsünü kaldırıp sıfırdan en yeni sürücüyü kurunca sorunum düzeldi gibi galiba eski sürücünden kaynaklı bir sorundu bendeki. Bir süredir deniyorum bir şey ile karşılaşmadım. Aynı soruyu yaşayan arkadaşlara öneririm umarım sizin de sorununuzu çözer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri