Okul açılmayacak diye açıklama yapmamışlar mıydı?Kamuoyu için açıklama yapıldıysa kalkar bir aksilik olmadığı sürece. 1 Haziran ve 20 Haziran arası okul açılacak diye biliyorum kalkması lazım.
Okullar eylülde açılacak dendiKamuoyu için açıklama yapıldıysa kalkar bir aksilik olmadığı sürece. 1 Haziran ve 20 Haziran arası okul açılacak diye biliyorum kalkması lazım.
Sn. Erdoğan açıklama yapmadı mı eylül e kadar okul yok diye? Eğer yanlış biliyorsam duzeltin. Ayrıca olur da okullar açılırsa gitmek zorunlu değilmiş, haberiniz olsun.Kamuoyu için açıklama yapıldıysa kalkar bir aksilik olmadığı sürece. 1 Haziran ve 20 Haziran arası okul açılacak diye biliyorum kalkması lazım.
Valla ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Kahvede muhabbet etmiyorsun kamuoyuna açıklama yapıyorsun sen nasıl düşünemezsin ? Camiler vs. kapalı kalacak ama herkesin sıkış tıkış olduğu AVM'ler açılacakmış. Girenlerin süre sınırı olacakmış. " Abi benim profili 10 dakika uzat " desem ne yapabilir ki ?Okullar eylülde açılacak dendi
1 haziranda spor salonları açılacak büyük ihtimal 1 hazirana kadar kalkacaktır. ama 65 yaş üstü sanırım hemen kalkmayacak
Okul açılmayacak diye açıklama yapmamışlar mıydı?
okullar bitti açıklama yapıldı Eylülde başlıcak
durum ıyıye gıdıyor yasak kalkarsa guzel olur soyle oksıjen almam lazımValla ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Kahvede muhabbet etmiyorsun kamuoyuna açıklama yapıyorsun sen nasıl düşünemezsin ? Camiler vs. kapalı kalacak ama herkesin sıkış tıkış olduğu AVM'ler açılacakmış. Girenlerin süre sınırı olacakmış. " Abi benim profili 10 dakika uzat " desem ne yapabilir ki ?
Kesinlikle fakat spor salonu işletenler için durum zor camiler kapalı kalır diyanete bağlı zaten her yıl güzel bir para akıyor o tarafaValla ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Kahvede muhabbet etmiyorsun kamuoyuna açıklama yapıyorsun sen nasıl düşünemezsin ? Camiler vs. kapalı kalacak ama herkesin sıkış tıkış olduğu AVM'ler açılacakmış. Girenlerin süre sınırı olacakmış. " Abi benim profili 10 dakika uzat " desem ne yapabilir ki ?
Spor salonu işi de yattı gitmem artık şu virüs bitene kadar. Düşünsene herkes dışarda sürenin bitmesini bekliyor. Adam elindeki dambıllara bakıp bakıp alıştırma yapıyor uzaktan. Zaten terliyorum deli gibi birde maske eldiven vs. zorunluymuş.Kesinlikle fakat spor salonu işletenler için durum zor camiler kapalı kalır diyanete bağlı zaten her yıl güzel bir para akıyor o tarafa
15 günüm vardı daha o ne olacak boşa gidicekse 15 gün gidem yav spor salonunda eldiven mi ? really elimiz su toplar artık.Spor salonu işi de yattı gitmem artık şu virüs bitene kadar. Düşünsene herkes dışarda sürenin bitmesini bekliyor. Adam elindeki dambıllara bakıp bakıp alıştırma yapıyor uzaktan. Zaten terliyorum deli gibi birde maske eldiven vs. zorunluymuş.
valla inşallah bi an önce kalkar steamda yaz indirimleri yaklaşıyor dışardan karta para atmam lazım AMA SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM...Oyle dendı sizce kalkarmı