Neler Yeni

Yasak 1 Hazıranda Kalkıcakmı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kamuoyu için açıklama yapıldıysa kalkar bir aksilik olmadığı sürece. 1 Haziran ve 20 Haziran arası okul açılacak diye biliyorum kalkması lazım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kamuoyu için açıklama yapıldıysa kalkar bir aksilik olmadığı sürece. 1 Haziran ve 20 Haziran arası okul açılacak diye biliyorum kalkması lazım.
Okul açılmayacak diye açıklama yapmamışlar mıydı?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Okullar eylülde açılacak dendi :)
1 haziranda spor salonları açılacak büyük ihtimal 1 hazirana kadar kalkacaktır. ama 65 yaş üstü sanırım hemen kalkmayacak

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Sn. Erdoğan açıklama yapmadı mı eylül e kadar okul yok diye? Eğer yanlış biliyorsam duzeltin. Ayrıca olur da okullar açılırsa gitmek zorunlu değilmiş, haberiniz olsun.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Okullar eylülde açılacak dendi :)
1 haziranda spor salonları açılacak büyük ihtimal 1 hazirana kadar kalkacaktır. ama 65 yaş üstü sanırım hemen kalkmayacak
Valla ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Kahvede muhabbet etmiyorsun kamuoyuna açıklama yapıyorsun sen nasıl düşünemezsin ? Camiler vs. kapalı kalacak ama herkesin sıkış tıkış olduğu AVM'ler açılacakmış. Girenlerin süre sınırı olacakmış. " Abi benim profili 10 dakika uzat " desem ne yapabilir ki ?
Okul açılmayacak diye açıklama yapmamışlar mıydı?
okullar bitti açıklama yapıldı Eylülde başlıcak

Mileven

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Kahvede muhabbet etmiyorsun kamuoyuna açıklama yapıyorsun sen nasıl düşünemezsin ? Camiler vs. kapalı kalacak ama herkesin sıkış tıkış olduğu AVM'ler açılacakmış. Girenlerin süre sınırı olacakmış. " Abi benim profili 10 dakika uzat " desem ne yapabilir ki ?
durum ıyıye gıdıyor yasak kalkarsa guzel olur soyle oksıjen almam lazım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Kesinlikle fakat spor salonu işletenler için durum zor camiler kapalı kalır :D diyanete bağlı zaten her yıl güzel bir para akıyor o tarafa

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kesinlikle fakat spor salonu işletenler için durum zor camiler kapalı kalır :D diyanete bağlı zaten her yıl güzel bir para akıyor o tarafa
Spor salonu işi de yattı gitmem artık şu virüs bitene kadar. Düşünsene herkes dışarda sürenin bitmesini bekliyor. Adam elindeki dambıllara bakıp bakıp alıştırma yapıyor uzaktan. Zaten terliyorum deli gibi birde maske eldiven vs. zorunluymuş.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Spor salonu işi de yattı gitmem artık şu virüs bitene kadar. Düşünsene herkes dışarda sürenin bitmesini bekliyor. Adam elindeki dambıllara bakıp bakıp alıştırma yapıyor uzaktan. Zaten terliyorum deli gibi birde maske eldiven vs. zorunluymuş.
15 günüm vardı daha o ne olacak :D boşa gidicekse 15 gün gidem yav :D spor salonunda eldiven mi ? really elimiz su toplar artık.

jouly

80+ Bronze
Top Bottom