Yasaklı sitelere VPN'siz girmek yasal mı ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
İnternet sağlayıcımı değiştirdim. Şuan Roblox ve Discord'a VPN'siz girebildiğimi fark ettim.
Bunun beraberinde BTK tarafından engellenen yetişkin içerikli siteler ve daha fazlası ne varsa girebildiğimi fark ettim.
VPN'siz girmek bir sıkıntı yaratır mı ?

Hayır çünkü İSS in suçu kardo sen suçsuz oluyorsun. Hatta bu tarz yasaklı yerlerde harcama yaptın diyelim fakat 1 ay sonra İSS firmasını şikayet ettin bu durumda da İSS firması harcamanın tamamını da geri ödemek zorunda kalır. Ayriyeten de veri güvenliği zaafiyeti oluştuğunda da İSS tamamen suçlu konumdadır ve maddi/manevi tazminat ile yükümlüdür. TCK 58 ve 59 a göre de yasaklı eylemi yaptırmak çerçevesine girer ve ellerine döşersin.

İnternet sağlayıcımı değiştirdim. Şuan Roblox ve Discord'a VPN'siz girebildiğimi fark ettim.
Bunun beraberinde BTK tarafından engellenen yetişkin içerikli siteler ve daha fazlası ne varsa girebildiğimi fark ettim.
yinede vpnle gir derim korumasa bile korunuyormuş gibi hissetmek güzel .d

Hangi sağlayıcıya geçtin?
Atlantis net.
yinede vpnle gir derim korumasa bile korunuyormuş gibi hissetmek güzel .d
Orası öyle tabii. Zaten ben Discord ve Roblox için dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır çünkü İSS in suçu kardo sen suçsuz oluyorsun. Hatta bu tarz yasaklı yerlerde harcama yaptın diyelim fakat 1 ay sonra İSS firmasını şikayet ettin bu durumda da İSS firması harcamanın tamamını da geri ödemek zorunda kalır. Ayriyeten de veri güvenliği zaafiyeti oluştuğunda da İSS tamamen suçlu konumdadır ve maddi/manevi tazminat ile yükümlüdür. TCK 58 ve 59 a göre de yasaklı eylemi yaptırmak çerçevesine girer ve ellerine döşersin.
Niyetim yok tabii merak ettim sadece.

Ben DNS 1.1.1.1 yaptığım için bazen girebiliyorum yasaklı sitelere.

sitelere girmek yasak değil sorun olmaz erişime kapalı sadece

hangi dns ayarlarını kullanıyorsunuz?

Geri