Yd telefon almışsın. Kayıt yaptırman gerekiyor ya da imei attır gidip.pedere amazon üzerinden Samsung A34 128GB telefon aldım bir kaç ay önce, bugün bu mesaj geldi bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ne yapmam gerek?
Alıntıyı görüntüle
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ5HWQ1N?ref=ppx_pop_dt_b_product_details&th=1 hocam siparişlerime baktım link bu buradan aldımAynen cihaz imei kaydı yapılmamış satıcı kimdi Amazon mu.
Mesajı Amazon müşteri hizmetlerine atın
bana direkt olarak mesaj geldi gönderen kişi "Yasal Uyarı" olarakbende a54 aldım hiç bakmadım bu olaya nasıl bakabilirim
Görünmüyor zaman kaybetmeden Amazon ile iletişime geçin faturası varmı cihazınhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ5HWQ1N?ref=ppx_pop_dt_b_product_details&th=1 hocam siparişlerime baktım link bu buradan aldım
google a imei kontrol yazıp çıkan e-devlet sayfasına imei no'sunu yaz kayıt durumu çıkarbende a54 aldım hiç bakmadım bu olaya nasıl bakabilirim
evet onu yaptım şuan faturada yazan imei kodunu arattım ve şöyle çıktı şuan sorunsuz anlamında mı?google a imei kontrol yazıp çıkan e-devlet sayfasına imei no'sunu yaz kayıt durumu çıkar
var hocam e devlet üzerinden imei yi girdim böyle bi ekran verdi şuan sorunsuz mu sorunsuz ise neden öyle 60 gün içerisinde kapatılacak mesajı geldi kafam çok karıştı.Satıcı ismi
Görünmüyor zaman kaybetmeden Amazon ile iletişime geçin faturası varmı cihazın
Kayıtlı görünüyor edevlet te ama ithalat yolu ile kayıtlı yazması lazım değil mi yanlış mı hatırlıyorum.evet onu yaptım şuan faturada yazan imei kodunu arattım ve şöyle çıktı şuan sorunsuz anlamında mı?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
var hocam e devlet üzerinden imei yi girdim böyle bi ekran verdi şuan sorunsuz mu sorunsuz ise neden öyle 60 gün içerisinde kapatılacak mesajı geldi kafam çok karıştı.
amazon müşteri hizmetleriyle konuştum bir sorun olmadığını söylediler fakat dediğiniz gibi mesaj niye geldi diye sorguluyorum yani işten yeni geldim yorgun yorgun bir de bununla uğraşıyorumKayıtlı görünüyor edevlet te ama ithalat yolu ile kayıtlı yazması lazım değil mi yanlış mı hatırlıyorum.
Siz yinede Amazon ile iletişime geçin durumu ve gelen mesajı onlara gönderin.
Aslında fatura sizin adınıza kayıtlı olduğu için hiçbir sorun çıkmaz ama işte insanın canı sıkılıyor yine de
dediğiniz gibi arkadaşa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazılmış farkı ne acabaKayıtlı görünüyor edevlet te ama ithalat yolu ile kayıtlı yazması lazım değil mi yanlış mı hatırlıyorum.
Siz yinede Amazon ile iletişime geçin durumu ve gelen mesajı onlara gönderin.
Aslında fatura sizin adınıza kayıtlı olduğu için hiçbir sorun çıkmaz ama işte insanın canı sıkılıyor yine de