Neler Yeni

Yaşım küçük olmasına rağmen gözlük numaram epey büyük

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle yaşım 14 ve miyopum gözlük takıyorum gözlüğüm geçen sene bir anda iki katına çıktı 5 numara oldu çok üzüldüm bu duruma ilk başlarda ama sonra ekrana bakmaya devam ettim şu an gözlük numaram ne olacak Allah bilir psikolojim çok bozuldu gözlük numaram fazla diye, gözlüğümü çıkarıyorum etraf çok bulanık cidden çok kötü bir durum bunu miyop olanlar daha iyi bilir ve galiba astigmat ta var çünkü artık yakını görmekte bile zorlanıyorum geçen sene doktor gözünde hasar var demişti ve ben hala ekrana bakıyorum cidden epey üzgünüm keşke elimde bir değnek olsa da gözlerimi eski güzel hallerine çevirebilsem keşke...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum gerçekten çok üzüldüm.. Keşke günümüz teknolojisi izin verse dediğin gibi eskisine çevirebilmen için. Lazer tedaviler de mi işe yaramıyor?

Dostum gerçekten çok üzüldüm.. Keşke günümüz teknolojisi izin verse dediğin gibi eskisine çevirebilmen için. Lazer tedaviler de mi işe yaramıyor?
yaş sınırı var 1.25 miyopum 18 olunca ameliyat olmayı düşünüyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşe yarıyor ama 18+ olman lazım. Kendim çizdirdim kurtuldum gözlükten.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yarıyor ama maalesef çok riskli bir hata bütün gözüme mal olabilir.
İşinin ehli olan profesyoneller var tanıdığım kadarıyla. Umarım hiçbir hata olmadan çok daha iyi bir hale getirirler lazerle. Allah kolaylık versin dostum. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum gerçekten. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama bugün sabah erkenden göz doktoruna gittim ve 1.5 yıldır 5 numara olan gözüm ilerlememiş çok mutlu oldum size de paylaşmak istedim.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Mavi ışık filtreli almanı tavsiye ederim , 2 yıldır numaram hiç artmadı aksine az da olsa azaldı.

İnşallah bunu dediğim için artmaz.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle yaşım 14 ve miyopum gözlük takıyorum gözlüğüm geçen sene bir anda iki katına çıktı 5 numara oldu çok üzüldüm bu duruma ilk başlarda ama sonra ekrana bakmaya devam ettim şu an gözlük numaram ne olacak Allah bilir psikolojim çok bozuldu gözlük numaram fazla diye, gözlüğümü çıkarıyorum etraf çok bulanık cidden çok kötü bir durum bunu miyop olanlar daha iyi bilir ve galiba astigmat ta var çünkü artık yakını görmekte bile zorlanıyorum geçen sene doktor gözünde hasar var demişti ve ben hala ekrana bakıyorum cidden epey üzgünüm keşke elimde bir değnek olsa da gözlerimi eski güzel hallerine çevirebilsem keşke...
Sizinki neden bu kadar çok artmış 2 kat çok fazla ben 1. Sınıfta gözlük kullanmaya başladım (0,75),10.sınıfta (3,25) Di

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,576
İsim
Mert Metshi
Sanırım 5 yıldır gözlük kullanıyorum ve benimde numaram 5 civarı :(

Top Bottom