Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
? :D 3 İtem kalp ful İtem zedi otturuyor knk
Vallaha bilmiyorum tanrısal düzeyde zed oyuncularının kesemeyeceği çar yokmuş 1 v 1'de. Bu yorumu yapan kişi maksimum elmastır. Daha yüksek bir ligdeyse de zaten ya çok şanslıdır. Takımına iyi oyunlarcular gelip boostlanmıştır. Ya da arkadaşıyla felan girip arkadaşı taşımıştır.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Vallaha bilmiyorum tanrısal düzeyde zed oyuncularının kesemeyeceği çar yokmuş 1 v 1'de. Bu yorumu yapan kişi maksimum elmastır. Daha yüksek bir ligdeyse de zaten ya çok şanslıdır. Takımına iyi oyunlarcular gelip boostlanmıştır. Ya da arkadaşıyla felan girip arkadaşı taşımıştır.
Bunu duyan full İtem bombardimanli jhin şuan kahkaha atıyor knk boşver :D

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Bunu duyan vayne de muhtemelen kahkaha tufanına tutulmuştur. Zira vayne'i de 1 v 1'de kesmek çok kolay değil. :d
Knk 3 item malp ful İtem zedi öttürüyor yt de video fln da bulabilirsin dedin q lari adama 110 vuruyo adamın canı 2500?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk 3 item malp ful İtem zedi öttürüyor yt de video fln da bulabilirsin dedin q lari adama 110 vuruyo adamın canı 2500?
He ayrıca latede yaklaşan fırtına dünü girersen 18lvl kayle tanrı oluyor haberin olsun zed fln hikaye kısacası latede katleden güçlüsü yoktur dk50 de kaç ad ap veridgin biliyorsundur o runun

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Bu tip oyuncular genelde ezbere dayalı oynarlar. Zaten verdiklerim örnekti. Kalkmış bana r'yi ara kapatmak için atıyor diyor. Hadi canım? r'nin ara kapatmak için kullanıldığı çok gizli bir sır ve ciddi manada counter playi yok. Ne alakası var yani şimdi. Oyunun içinde oyunun gidişatına, atılan clicklere ve dodgelere kadar değişkenlik gösterebilir bu durum. Haritanın neresinde olduğunu vs. sayısız kombo örneği verilebilir. Olay komboları bilip bilmemek değil. Buraya ben de yazarım kafamda kurgulayıp kombo.

He ayrıca latede yaklaşan fırtına dünü girersen 18lvl kayle tanrı oluyor haberin olsun zed fln hikaye kısacası latede katleden güçlüsü yoktur dk50 de kaç ad ap veridgin biliyorsundur o runun
Hayır en trigger yaratan durum da şu: ''Zed'in yapabileceklerinin sınırı yok.'' Şu cümleyi kuran birinin bana açıklayabileceği bir oyun bilgisi olamaz yoktur da.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Bu tip oyuncular genelde ezbere dayalı oynarlar. Zaten verdiklerim örnekti. Kalkmış bana r'yi ara kapatmak için atıyor diyor. Hadi canım? r'nin ara kapatmak için kullanıldığı çok gizli bir sır ve ciddi manada counter playi yok. Ne alakası var yani şimdi. Oyunun içinde oyunun gidişatına, atılan clicklere ve dodgelere kadar değişkenlik gösterebilir bu durum. Haritanın neresinde olduğunu vs. sayısız kombo örneği verilebilir. Olay komboları bilip bilmemek değil. Buraya ben de yazarım kafamda kurgulayıp kombo.
En sonki turnuvada oynanan zedi izleyip u yu neden attığını görsün bir bence skill dodgelamak ? Zedin u su anladım abi malphite ultisini de kaçmak için kullanırsın ztn :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
En sonki turnuvada oynanan zedi izleyip u yu neden attığını görsün bir bence skill dodgelamak ? Zedin u su anladım abi malphite ultisini de kaçmak için kullanırsın ztn :)
İşte çok basic mantık isteyen ve bilinen şeyleri yüksek elo oyuncuları yapıyormuş gibi lanse ediyor. :d

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

Hayır en trigger yaratan durum da şu: ''Zed'in yapabileceklerinin sınırı yok.'' Şu cümleyi kuran birinin bana açıklayabileceği bir oyun bilgisi olamaz yoktur da.
Jdkwndkq haykırdım jskwjdwos çok saçma ona bakarsan anivia ile de yapılabilecekleri sınırı yok ? Malp al kas u at Penta

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Jdkwndkq haykırdım jskwjdwos çok saçma ona bakarsan anivia ile de yapılabilecekleri sınırı yok ? Malp al kas u at Penta
Saçma sapan argümanlar. Yazılanları okumak kadar anlamak, devamında da bir kavrama oturup mantık dahilinde kavramak gerekiyor. Ülkede de birçok işi biliyorum diyip, bilmeyen insanın olduğu gibi bunlar da buna örnek.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Saçma sapan argümanlar. Yazılanları okumak kadar anlamak, devamında da bir kavrama oturup mantık dahilinde kavramak gerekiyor. Ülkede de birçok işi biliyorum diyip, bilmeyen insanın olduğu gibi bunlar da buna örnek.
Neyse ben LoL girim 1v5 morde oynuyorum sarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
Örnek verdiğiniz için golda örnek verdim başka versem ona örnek veririm. Yüksek eloda en az oynanan karakterlerden biri zed. Madem herkesi kesebiliyor herkes niye almıyor. Her karakterin güçlü ve zayıf yanı var dediğin saçmalık. Bunamışsın dayı git facebookta takıl. Burdan yakınsa banlanırsın bu kafayla. Eleman bi tek kendini haklı sanıyor ampülcülere benziyor :D
Ben de gerekli açıklamayı yaptım fakat, karşındaki insan anlamak istemeyince, konuyu farklı yerlere çekiyor. Ligi de zaten en fazla elmas felandır. Daha üstüyse duo boost veya çok şanslı felandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,578
Üyeler
166,028
Son üye
schewesa
Top Bottom