Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74
En İyi Cevap
3
Bak dostum, ben zed fanı değilim öncelikle bunu belirteyim. Fakat bu heroyu öyle bir hale getirmişler ki yeni eşya setleri ve rünlerle beraber her karakterin karşısında duracak duruma geliyor. Her neyse yazamayacağım ya vazgeçtim cidden sana gold eloda başarılar, ayağınla plat olurmuşsun Tr'de plat olmayı bir şey mi sandın? güldürdün.
Örnek verdiğiniz için golda örnek verdim başka versem ona örnek veririm. Yüksek eloda en az oynanan karakterlerden biri zed. Madem herkesi kesebiliyor herkes niye almıyor. Her karakterin güçlü ve zayıf yanı var dediğin saçmalık. Bunamışsın dayı git facebookta takıl. Burdan yakınsa banlanırsın bu kafayla. Eleman bi tek kendini haklı sanıyor ampülcülere benziyor :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bana bahane üretme askerde çok güzel bir laf var bahane döte benzer o da herkeste var diye. :D Daha oyuna girmeden bir şeyler demeye başladın. Lig neydi bu arada?
trde master westte plat 1. inanmayacaksan inanma kardeşim :D 30-200 arası oynak şekilde pingle oynuyorum ben bu oyunu :D

En İyi Cevap
3
trde master westte plat 1. inanmayacaksan inanma kardeşim :D 30-200 arası oynak şekilde pingle oynuyorum ben bu oyunu :D
Hocam bloklayın geçin yakında banlanır zaten facebooktan kaçıp gelmiş.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
zed bana göre oyundaki en güçsüz çarlardan şuanda. iyi oynayan yine bir şeyler yapar, zaten her heroyla yapar. ama normal bir oyuncu bir şey yapamaz. ortalama bir graves oyunları domine edebilir. ortalama bir zed hiçbir şey yapamaz.
bu üçlü arasından en güzeli illaoi. öğrenmesi kolay. 1v5 attırır. zevkli.

Trde mastersan ve westte platsan şunu bilmen gerekir. Tw jungle oynuyorsun ve en kolay şekilde gang atarak beslenebilirsin. Ex aldığın zaman zedin işi biter belli bir dakika aralığında o da ilerleyen oyunda ex falanda kurtaramaz seni tek ultisiz tek komboya silinir gidersin map üzerinden. Yani sen burada kartopu etkisi yakalayıp kazandığın maçı anlatıyorsun şu an. Ben de sana diyorum her zed güçlü değildir. Zed oyundaki en silik karakterlerden bir tanesi fakat eğer yeterince iyi oynuyorsan zedi 1v1de şansın yok diyorum sadece bunu sen bilmiyorsan buradaki düşük liglerde gezen dostlarımız hiç bilemez. Bende çıkıp sana tr nasus birincisini top lanede kestiğimi anlatabilirim? yada yine trde sıralama yapmış dariusları? yada rivenları? yada irelialaları? ama ben bunları anlatmıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

zed bana göre oyundaki en güçsüz çarlardan şuanda. iyi oynayan yine bir şeyler yapar, zaten her heroyla yapar. ama normal bir oyuncu bir şey yapamaz. ortalama bir graves oyunları domine edebilir. ortalama bir zed hiçbir şey yapamaz.
bu üçlü arasından en güzeli illaoi. öğrenmesi kolay. 1v5 attırır. zevkli.
Bak aynı anda mesaj gönderdik ve aynı şeyden bahsediyoruz fark ettiniz mi sizde? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek verdiğiniz için golda örnek verdim başka versem ona örnek veririm. Yüksek eloda en az oynanan karakterlerden biri zed. Madem herkesi kesebiliyor herkes niye almıyor. Her karakterin güçlü ve zayıf yanı var dediğin saçmalık. Bunamışsın dayı git facebookta takıl. Burdan yakınsa banlanırsın bu kafayla. Eleman bi tek kendini haklı sanıyor ampülcülere benziyor :D
Güzel kardeşim akla mantığa sığmayan cümlelerle gelme karşıma. Bak tekrardan ediyorum zed güçlü değil, her zed oynayan güçlü değil. Zedi yeterince iyi oynuyorsan buda ortalamanın üstünde, kesemeyeceği karakter yoktur diyorum. Lütfen aklını kullan biraz. Ampülcü falan hayırdır kimi neyle yargılıyorsun sen?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Trde mastersan ve westte platsan şunu bilmen gerekir. Tw jungle oynuyorsun ve en kolay şekilde gang atarak beslenebilirsin. Ex aldığın zaman zedin işi biter belli bir dakika aralığında o da ilerleyen oyunda ex falanda kurtaramaz seni tek ultisiz tek komboya silinir gidersin map üzerinden. Yani sen burada kartopu etkisi yakalayıp kazandığın maçı anlatıyorsun şu an. Ben de sana diyorum her zed güçlü değildir. Zed oyundaki en silik karakterlerden bir tanesi fakat eğer yeterince iyi oynuyorsan zedi 1v1de şansın yok diyorum sadece bu sen bilmiyorsan buradaki düşük liglerde gezen dostlarımız hiç bilemez. Bende çıkıp sana tr nasus birincisini top lanede kestiğimi anlatabilirim? yada yine trde sıralama yapmış dariusları? yada rivenları? yada irelialaları? ama ben bunları anlatmıyorum :D
tw jungle oynamıorumki. ve exhaust yemiş zed bana bir şey yapana kadar keserim ben onu :D. exhaustu hafife alıyorsun. %40 hasar azaltma az değil. ki zed, hasar atarak hasarını arttıran bir hero. sen onun hasarını %40'dan daha fazla azaltıyorsun.
her çarı yeterince iyi oynasan o çar iyi olur zaten?
al sana bir tane örneği.

tw jungle oynamıorumki. ve exhaust yemiş zed bana bir şey yapana kadar keserim ben onu :D. exhaustu hafife alıyorsun. %40 hasar azaltma az değil. ki zed, hasar atarak hasar atan bir hero. sen onun hasarını %40'dan daha fazla azaltıyorsun.
her çarı yeterince iyi oynasan o çar iyi olur zaten?
al sana bir tane örneği.
Canım kardeşim güzel kardeşim. Ex'i hafife falan almıyorum. Bak sana ne diyorum "Ex aldığın zaman zedin işi biter belli bir dakika aralığında" bak bunu yazmışım. Her çarı yeterince iyi oynasan o çar iyi olur değil mevzu. Şimdi aynı seviyede bir dövüşçüyle, aynı seviyede destek herosunu kapıştırsan dövüşçü alır. Neden mi? Çünkü yetenekleri olsun, eşya setleri olsun, rün dizilimleri olsun destek herosuna göre daha geniştir. Her karakteri yeterince iyi oynarsan değil olay. Bu her karakter için geçerli olamaz. Kimler için olur? Zed, riven, irelia, fizz, viego, aatrox, darius vb. gibi karakterler için geçerlidir bu dediğim. Aynı şeyden bahsediyoruz güzel kardeşim, aynı şeeyy... Eminim ki sağlam bir zed oyuncusuna denk geldin tr serverini iplemiyorum bile. Westte illa ki denk gelmişsdir. O lig aralıklarında şov yapan kayıt alan zed oyuncuları dolu.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
zed bana göre oyundaki en güçsüz çarlardan şuanda
kesinlikle katılıyorum,ama dediği gibi bilinçli yetenekli bi zed karşıya geldiğinde kendini belli ediyor,şansın yok diyemem ama lane kazanmak zor oluyor
tr dia1

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Zedi tercih ederdim ki ediyorum
Genelde uzaktan oynayan karakterlere karşı zedle çok rahat oynuyorsun
Yakıncıl karakterlere karşıda rahat oynuyorsun zed ile

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Zede gelen son nerflerden sonra çar iyice bitti. Taşıyabilmesi için zedin çok iyi oynaması gerekiyor. Düşük eloda iş yapar ama yüksek eloda zedle iş yapamazsın

Top Bottom