Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Orası doğru ama her suikastçi öyle zaten tanklara ya da kasılmış dövüşçülere karşı teke tekte pek bir şey yapamıyor. Sağlam hasar veriyor ama kesemiyor tekleyemiyor yani.
karşında bilinçli oyuncular varsa
ccsi olmayan assaslar pek iş yapmıyor kanımca
üst düzey oynuyorsan her türlü oynarsın ama gereksiz efor bence

Techno08

80+ Gold
karşında bilinçli oyuncular varsa
ccsi olmayan assaslar pek iş yapmıyor kanımca
üst düzey oynuyorsan her türlü oynarsın ama gereksiz efor bence

Zed tf'lerde çok işlevli ama adc'leri direk balığı kılçıktan ayırır gibi ayırıyor karşı takımda hasar kalmayınca kaybetme olasılıkları artıyor. Suikastçilerin 1 numaralı görevleri.

Talon falan oynarken direk adc focus oynuyorum.

En İyi Cevap
3

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tüm karakterler oyuna ve karşısındaki picke göre değişir. Sup. main olarak aralarında tutması en zor çar kasılmış ıllaoi olabilir o da r atabilirse :)

Direkt oyun taşıma potansiyeli istiyorsanız Solo Q için Jax ve Ire daha iyi bir seçenek :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
gangplank
1651396886388.png

instawin

En İyi Cevap
3
Oyunu sezon 1 sonundan beridir oynuyorum, hani şu liglerin olmadığı sadece puanlamaların olduğu dönem.
Yılda 1 saat oynuyorsun demek ki. Zedin eşit güçteki off tank kestiğini gördün mü? Kesebilir ancak genel olarak off tank hero alır ordan olarak 3-1 diyebiliriz. Oyunu öğrendikten sonra zed mainledim.

Yılda 1 saat oynuyorsun demek ki. Zedin eşit güçteki off tank kestiğini gördün mü? Kesebilir ancak genel olarak off tank hero alır ordan olarak 3-1 diyebiliriz. Oyunu öğrendikten sonra zed mainledim.
Tamam gold. Bu forumda öğrendiğim bir şey varsa o da açıklama yapsan da çoğu kişinin bir şey anlamadığı, boşa yazmaya gerek yok. Bir şeyler öğrenmek istiyorsan discordda konuşabiliriz, bende kendime gelmiş olurum. :D Sorularına gelecek olursak, evet gördüm bizzat kendim kestim haha.

En İyi Cevap
3
Tamam gold. Bu forumda öğrendiğim bir şey varsa o da açıklama yapsan da çoğu kişinin bir şey anlamadığı, boşa yazmaya gerek yok. Bir şeyler öğrenmek istiyorsan discordda konuşabiliriz, bende kendime gelmiş olurum. :D
Hocam allah aşkına tamam gold ne. Oyunu ayağımla oynasam plata çıkarım. Zed mainm dediğin gibi bir şey yok boş sallama. Zedler off-tank ve tankları kesemez. Anca ona özel item alman lazım onuda yaparsan assasinlerin ana amacı olan carry yi çıkartırken zorlanırsın. Toxic lol player.

Top Bottom