Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Güzel bir illaoi oyuncusu aynı anda Solo Mid ve jungle ile dövülüp lane i kazanabilir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ben midde elektrikli oynayan vampir tayfadanim elite500 askerleriyiz 😏
2 levelde vladın burstunden hayatta kalabilen olmuyo o şekilde. birde ignite aldıysan hay maşallah. bir kassanın 3 level burstu, iki vladın 2 level burstu. bunlar oyundaki en saçma burstler felan.

Hocam allah aşkına tamam gold ne. Oyunu ayağımla oynasam plata çıkarım. Zed mainm dediğin gibi bir şey yok boş sallama. Zedler off-tank ve tankları kesemez. Anca ona özel item alman lazım onuda yaparsan assasinlerin ana amacı olan carry yi çıkartırken zorlanırsın. Toxic lol player.
Bak dostum, ben zed fanı değilim öncelikle bunu belirteyim. Fakat bu heroyu öyle bir hale getirmişler ki yeni eşya setleri ve rünlerle beraber her karakterin karşısında duracak duruma geliyor. Her neyse yazamayacağım ya vazgeçtim cidden sana gold eloda başarılar, ayağınla plat olurmuşsun Tr'de plat olmayı bir şey mi sandın? güldürdün.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bak dostum, ben zed fanı değilim öncelikle bunu belirteyim. Fakat bu heroyu öyle bir hale getirmişler ki yeni eşya setleri ve rünlerle beraber her karakterin karşısında duracak duruma geliyor. Her neyse yazamayacağım ya vazgeçtim cidden sana gold eloda başarılar, ayağınla plat olurmuşsun Tr'de plat olmayı bir şey mi sandın? güldürdün.
benim twitchle zede öldüğüm yer yok. leş gibi çar :D jg metasındayken güzeldi sadece. şuanda metada da değil. zaten exhaust alıon çar ölüyo lanede de

benim twitchle zede öldüğüm yer yok. leş gibi çar :D jg metasındayken güzeldi sadece. şuanda metada da değil. zaten exhaust alıon çar ölüyo lanede de
Agalar kafanız mı basmıyor ben anlamıyorum bir mesaja bakarak burada tatava yapıyorsunuz? Size diyorum ki her zed iyi değildir. Zed karakterini yeterince iyi oynuyorsan kesemeyeceğin karakter yok diyorum. Her zed oynayan iyidir güçlüdür demiyorum bu nasıl kafadır anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu alıp saçma sapan yerlere çekmeyin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Agalar kafanız mı basmıyor ben anlamıyorum bir mesaja bakarak burada tatava yapıyorsunuz? Size diyorum ki her zed iyi değildir. Zed karakterini yeterince iyi oynuyorsan kesemeyeceğin karakter yok diyorum. Her zed oynayan iyidir güçlüdür demiyorum bu nasıl kafadır anlamadım.

Konuyu alıp saçma sapan yerlere çekmeyin.
karşıma dünya zede 8.si geldi kanka. twitchle yine kazandım :D tfde bir şey yapamadı bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit umut dolu
arkadaşlar konuma bakarmısın yardım lazım
https://forum.donanimarsivi.com/kon...cem-yardim-edermisinmiz-luetfen-bakin.529484/

karşıma dünya zede 8.si geldi kanka. twitchle yine kazandım :D tfde bir şey yapamadı bana.
Tamam kanka hadi gel twitch vs zed atalım seninle hadi ekle beni. Bana oyunda kartopu etkisi yakalayıp taşıdığın oyunları anlatmayacaksın gel karşıma 1v1de bakalım tw ile zede bir şey yapabiliyor musun bir deneyelim :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Shaco
Şaka maka bunları oynayacaksan oynama bro

Twitchle zede ölmüyor musun ne kasıyorsun çara hocam merak ettim
her zaman exhaust oynuyorum, hero mero farketmiyor
ad buildde galeforce alıyorum
98tek buildinde titanic aldığımdan zaten vuramıyor, çok kastıysa anathema alıyorum
ap buildde mythic itemden önce zhonya

Tamam kanka hadi gel twitch vs zed atalım seninle hadi ekle beni.
nick ver kanka :D %20 packet lossla oynuyorum haberin olsun.

her zaman exhaust oynuyorum, hero mero farketmiyor
ad buildde galeforce alıyorum
98tek buildinde titanic aldığımdan zaten vuramıyor, çok kastıysa anathema alıyorum
ap buildde mythic itemden önce zhonya

nick ver kanka :D %20 packet lossla oynuyorum haberin olsun.
Bana bahane üretme askerde çok güzel bir laf var bahane döte benzer o da herkeste var diye. :D Daha oyuna girmeden bir şeyler demeye başladın. Lig neydi bu arada?

Top Bottom