Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
3 item zed ile 3 item riveni ya da fiorayı kesemezsiniz hocam neredeyse imkansız.
Fiorayı outplaylersen kesersin aynı şekilde riven' i de. Ama Riven azıcık bile biliyorsa outplay edilmesi zor zede karşı. O yüzden muhtemelen riven' ı kesemez :d

Techno08

80+ Gold
Asıl 3 item zed ile rivenı fiorayı kesersin.

Fioranın w'su varsa zor. Riven de eğer iyi oynuyorsa ve zedin w q kombosunu doclarsa riveni kesemez hocam. Zed oynamıyorum ama bildiğim kadarıyla zed dövüşçü herolara karşı güçsüz. Tabi dövüşçü heroları kimin oynadığını da önemli. Bu durum her türlü karakteri bilmek ile alakalı ya aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiorayı outplaylersen kesersin aynı şekilde riven' i de. Ama Riven azıcık bile biliyorsa outplay edilmesi zor zede karşı. O yüzden muhtemelen riven' ı kesemez :d

Hocam 300 k zedi olan arkadaşım var vs atalım dedik karşısına riven aldım ki rivene çok hakim değilim ama hani mekaniğini falan biliyorum ama ustalığım falan yok. Hiçbir şey yapamadı kaniçen çıkınca adam ultiyle verdiği hasarı ben kaniçenle toparladım zaten. Fioranın da işte w su yoksa kesebilir zed çok güçlü bir hero zaten.

Fioranın w'su varsa zor. Riven de eğer iyi oynuyorsa ve zedin w q kombosunu doclarsa riveni kesemez hocam. Zed oynamıyorum ama bildiğim kadarıyla zed dövüşçü herolara karşı güçsüz. Tabi dövüşçü heroları kimin oynadığını da önemli. Bu durum her türlü karakteri bilmek ile alakalı ya aslında.
Bu düşünce sanırsam gold ligine ait. Yeterince iyi zed oynuyorsan fiorayı shurikenle kesmeye çalışmaman gerektiğini, rivene ise bodozlama girmemen gerektiğini bilirsin. Zed fanı olan çılgın liseli çocuklardan değilim dostum yanlış anlaşılma olmasın. Oyunu uzun zaman oynadım hala arada bir girerim tekrar diyorum iyi bir zedin kesemeyeceği karakter yoktur.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Techno08

80+ Gold
Bu düşünce sanırsam gold ligine ait. Yeterince iyi zed oynuyorsan fiorayı shurikenle kesmeye çalışmaman gerektiğini, rivene ise bodozlama girmemen gerektiğini bilirsin. Zed fanı olan çılgın liseli çocuklardan değilim dostum yanlış anlaşılma olmasın. Oyunu uzun zaman oynadım hala arada bir girerim tekrar diyorum iyi bir zedin kesemeyeceği karakter yoktur.

Bir ara dereceli girmiştik karşıya zed geldi bir tane ama adam full yetenek hızı çıkmış oradan oraya ışınlanıp duruyordu içimizden geçmişti ki bizde de irelia ve o bahsettiğim 1 milyon riven oynayan arkadaş vardı ona rağmen zedi durduramıyorduk oynayan gerçekten hakkını veriyor karakterin. Oyunu kazanmıştık çünkü sadece zed kasmıştı takımı çöptü ama ona rağmen 55 dakika falan sürdü maç. Zaten genelde zed main olanlar hemen hemen her matchuba karşı oynadıkları için kime karşı nasıl oynayacaklarını biliyorlar haklısın yani.

Techno08

80+ Gold
3lüde en güçsüzü zed, çok useless kalıyor artık
illaoi ve yasuo kapışır ama illaoi bi tık daha güçlü
kişisel terciğim her daim yasuo

Yasuonun kalkan avantajı çok fazla zede karşı ama 6. Levelde iyi oynayan bir zed kesebiliyor Yasuoyu. Zaten genelde zed oynayanlar 6. Levele kadar safe oynuyorlar dürtmeye çalışıyorlar sadece.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
10 maçın 3ünde takım iyi geliyor
siz çok şanslıysanız başka
5 pre girip full kazanmaya oynarsanız alın zaten bir de iyi oynamak gerekiyor. Yoksa harbiden hiçbir işe yaramıyor zaten.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Yasuonun kalkan avantajı çok fazla zede karşı ama 6. Levelde iyi oynayan bir zed kesebiliyor Yasuoyu. Zaten genelde zed oynayanlar 6. Levele kadar safe oynuyorlar dürtmeye çalışıyorlar sadece.
bro bahsettiklerim laneden ibaret değil
karşıda mobil çok kırılgan olmayan bi carry,biraz da cc varsa cidden useless oluyor

5 pre girip full kazanmaya oynarsanız alın zaten bir de iyi oynamak gerekiyor. Yoksa harbiden hiçbir işe yaramıyor zaten.
soloq için konuşuyordum
kime güveneceğin belli olmuyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ben esnek girdiğim için kafa oraya gitti kb
pek objektif değilim
yasuo varken diğer çarlar 2. planda benim için
güçten çok oynarken alacağım zevk önemli
flex zevkli oluyor ama 5 arkadaş bir araya gelemiyoruz çoğunlukla

Techno08

80+ Gold
bro bahsettiklerim laneden ibaret değil
karşıda mobil çok kırılgan olmayan bi carry,biraz da cc varsa cidden useless oluyor

soloq için konuşuyordum
kime güveneceğin belli olmuyor

Orası doğru ama her suikastçi öyle zaten tanklara ya da kasılmış dövüşçülere karşı teke tekte pek bir şey yapamıyor. Sağlam hasar veriyor ama kesemiyor tekleyemiyor yani.

Ben adc main olduğum için zedleri pek sevmem sjdjdjdnnf

Top Bottom