Neler Yeni

Yasuo mu? Zed mi? Illaoi mi?

Yasuo mu Zed mi?

• YASUO

Oylar: 27 36.5%
  • ZED

Oylar: 28 37.8%
  • Illaoi

Oylar: 19 25.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

NotGonna

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Yine gereğinden fazla ağlıyorsun gold eloda otp zedin ne işi var hahahaha. Merak etme british kırması benim ne demek istediğimi anlayan anladı sen çomar koyun arkadaşlarını boostlamaya devam et anca yetersiniz birbirinize :d Bu foruma bayılıyorum ya herkes her konuda müthiş bilgili gelmiş birde bana maymun demiş vizyonu olmayan eleman, cahillik nasıl iyi mi esintisi beni bunaltıyor ama sana kafa yapmış herhalde :d Sınıf arkadaşlarınla mı karıştırdın beni ampute :d
fena eziksin kanka gold eloda otp dolu 1m zed yasuovar her yerde kendi elon işte arkadaşlarım diyor forumda arkadaşım yok herkes senin aptallıgını kabul etmiş milleti beraber sanıyosun kanka ********** herifin tekisin işte kendin kabul edemiyosun ama çok ezik bi herifsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Nicolas
fena eziksin kanka gold eloda otp dolu 1m zed yasuovar her yerde kendi elon işte arkadaşlarım diyor forumda arkadaşım yok herkes senin aptallıgını kabul etmiş milleti beraber sanıyosun kanka ********** herifin tekisin işte kendin kabul edemiyosun ama çok ezik bi herifsin
Eleman basit bir oyun üzerinden cahilliği yorumluyor. Neyin kafası, neler yaşıyor anlamıyorum cidden. Çok tuhaf aşağılık kompleksi biri ve Trajikomik. Acıyorum böyle modellere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer koyunların yanına, hadi. :)
Ban mı yedin sen? hak ettiğini bulmuş sonunda. ahaha

Çok takmayın hocam. Facebooktan kaçmış gelmiş yakında banlanır.
Elaman banlandı kanka. Parazit gibi model yemin ediyorum.

En İyi Cevap
3
Eleman basit bir oyun üzerinden cahilliği yorumluyor. Neyin kafası, neler yaşıyor anlamıyorum cidden. Çok tuhaf aşağılık kompleksi biri ve Trajikomik. Acıyorum böyle modellere.

BEN DEMİŞTİM.

NotGonna

80+ Bronze

bu herif için ben de agzımı bozdum neyse

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Tabikide Night Stalker dostum oldlar bilir

Top Bottom