Neler Yeni

Yatırım Yapmak İstiyorum

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Çünkü öyle altın hiçbir zaman düşmez düşse de geri toparlar altından zarar eden olmaz falan bunlar bana çok saçma yatırımdan gram anlamayan teyzelerin altın günlerinde konuştukları bir şeymiş gibi geliyor örneğin 2012 öncesinde altın alan biri olsaydınız ons 1900 seviyelerinden 2016 yılında 1050 seviyelerine kadar düşecek ve geri toparlaması için 2020'ye kadar beklemeniz gerekecekti başta örnek verdiğim teyzeler genelde 100 dolar bile gerilemeden satarlar altını daha fazla düşmesin diye yanlış anlaşılmak istemem altına yatırım yapılmaz demiyorum benim de portföyümün bir kısmı altın sadece altın sandığınız kadar güvenli %100 kar ettiren bir yatırım aracı değildir onu söylemek istiyorum.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Çünkü öyle altın hiçbir zaman düşmez düşse de geri toparlar altından zarar eden olmaz falan bunlar bana çok saçma yatırımdan gram anlamayan teyzelerin altın günlerinde konuştukları bir şeymiş gibi geliyor örneğin 2012 öncesinde altın alan biri olsaydınız ons 1900 seviyelerinden 2016 yılında 1050 seviyelerine kadar düşecek ve geri toparlaması için 2020'ye kadar beklemeniz gerekecekti başta örnek verdiğim teyzeler genelde 100 dolar bile gerilemeden satarlar altını daha fazla düşmesin diye yanlış anlaşılmak istemem altına yatırım yapılmaz demiyorum benim de portföyümün bir kısmı altın sadece altın sandığınız kadar güvenli %100 kar ettiren bir yatırım aracı değildir onu söylemek istiyorum.
Son derece katılıyorum türk kültüründe altın al kaybetmezsin gibi gibi söylemler oldukça mevcut ama altın genelde değeri korur sadece bu yıl covid gibi olağanüstü durumdan yükseldi

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
@AhmetN seni benim de için de olduğum kızlı erkekli yatırımcı Discord grubuna davet ediyorum içerde birçok profesyonel yatırımcı ve senin gibi yatırım öğrenmek isteyen yüzlerce kişi var şaka bir yana katılmak istersen: https://discord.gg/wXgfw2yu

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öhö öhöööm ben hiç zarar etmedim. Eğer bu işleri biraz takip edersen zaten sağlam kazanırsın.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Öhö öhöööm ben hiç zarar etmedim. Eğer bu işleri biraz takip edersen zaten sağlam kazanırsın.
sen hiç zarar etmedin diye altının risksiz ve kesin kazanç olduğu anlamına gelmiyor bende hiç etmedim ama altın alanlar genelde takip etmezler yani aktif olarak alıp satmazlar alıp kenara koyarlar zaten sürekli takip ediyorsan teknik/temel analiz ile alım satım yapıyorsan borsadan kat kat daha fazla kazanabilirsin

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sen hiç zarar etmedin diye altının risksiz ve kesin kazanç olduğu anlamına gelmiyor bende hiç etmedim ama altın alanlar genelde takip etmezler yani aktif olarak alıp satmazlar alıp kenara koyarlar zaten sürekli takip ediyorsan teknik/temel analiz ile alım satım yapıyorsan borsadan kat kat daha fazla kazanabilirsin
hocam genelde uzun süre bandında kolay kolay para kaydedilmiyor.

Top Bottom