Yayın İçin 2.PC İçin Yardım

Gernasch

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar. Eşim yayın yapmaya başlayacak. Kendisine 2K için beyaz Gaming sistem hazırladım. Ayrıca 2. bir PC'den yayın yapması için sistem toplayacağım. Fiyat konusunda sıkıntım yok ama gereksiz para harcamak istemem tabii ki. Maksimum çıkmak istediğim bütçe 60.000.-TL. Önerilerinizi bekliyorum. Aşağıda Gaming PC bileşenlerini yazdım. İkinci yayın PC'si için bilginizi dökmenizi bekliyorum.

Oyun oynayacağı ilk sistemin özellikleri:

BileşenParça
KasaLian Li Lancool 207RW ARGB Fanlı Beyaz ATX
İşlemciAMD Ryzen 7 9800X3D
AnakartAsus Rog Strix X870-A Gaming WiFi Anakart Beyaz
Ekran KartıSapphire RX 9070 XT Pure Gaming
SSDKingston NV2 SNV3S/1000G PCIe 4.0 (2TBx2)
RAMG.Skill Ripjaws Z5 RGB 64GB (2x32) 6000 MHz CL36 DDR5
SoğutucuArctic Liquid Freezer III White 360mm
PSUNZXT C850 White Gold EU Gen5 750W

Son düzenleme:
teknoloji ilerledi artık 2 sisteme pek gerek yok hocam artık yayıncılarda tek sisteme geçti veya geçiyor zaten 2 pc dert biraz elgato vs uğraşılacak tavsiyem tüm bütçeyi tek kasada birleştirmek kesinlikle

teknoloji ilerledi artık 2 sisteme pek gerek yok hocam artık yayıncılarda tek sisteme geçti veya geçiyor zaten 2 pc dert biraz elgato vs uğraşılacak tavsiyem tüm bütçeyi tek kasada birleştirmek kesinlikle
Teşekkür ederim. İlk başta acaba zorlanır mı diye düşündüm açıkcası ama bende uğraşmak istemiyorum. Onun yerine sistemi güçlendiririm dedim ama uzun bir süre bu sistem götürür. 60kyı şuan odaya harcamayı planlıyorum senin yorumundan sonra. Tcl 55” tv, tv sehpası ve ektorp 3’lü koltuk alıp. Birde ayak ektorp ayak uzatma pufu alıp yan sehpa eklemek mantıklı. Tek eksik çay makinesi olur odaya. Belki daha sonra bir ekspresso makinesi ekleyip odayı donatabilirim. Teşekkür ederim. Başka önerileri olan da yazabilir.

Teşekkür ederim. İlk başta acaba zorlanır mı diye düşündüm açıkcası ama bende uğraşmak istemiyorum. Onun yerine sistemi güçlendiririm dedim ama uzun bir süre bu sistem götürür. 60kyı şuan odaya harcamayı planlıyorum senin yorumundan sonra. Tcl 55” tv, tv sehpası ve ektorp 3’lü koltuk alıp. Birde ayak ektorp ayak uzatma pufu alıp yan sehpa eklemek mantıklı. Tek eksik çay makinesi olur odaya. Belki daha sonra bir ekspresso makinesi ekleyip odayı donatabilirim. Teşekkür ederim. Başka önerileri olan da yazabilir.
evet öyle bir şey çok daha keyifli olur dediğiniz gibi zaten sizin sistem fazlasıyla yeterli yayın için tek başına

Hayallerimi yaşıyorsunuz hocam maşallah elbet birgün diyerek konudan uzaklaşıyorum

bu arada ekran kartı için asrock steel legend modelini de önerebilirim beyazı çok hoş

bu arada ekran kartı için asrock steel legend modelini de önerebilirim beyazı çok hoş
Onu gördüm ama rengi griye çok çalıyor diye almadım. Eğer tabi bahsettiğim o ise.
Not: şimdi baktım. Ben kartı yakından incelememişim şimdi farkettim beyaz olduğunu teşekkür ederim.

Onu gördüm ama rengi griye çok çalıyor diye almadım. Eğer tabi bahsettiğim o ise.
Not: şimdi baktım. Ben kartı yakından incelememişim şimdi farkettim beyaz olduğunu teşekkür ederim.
size de taichi modelini önerebilirim hocam siyah istiyorsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en üst segment bu arada taichi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan