Yayın için gerekliliği programlar

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Selamlar ben oyun yayınları yapmak istiyorum yayın yapmak için hangi programlarda ihtiyacım var büyğk ihtimalle vs şort ve zula yayını yapacağım arada cs

Selamlar ben oyun yayınları yapmak istiyorum yayın yapmak için hangi programlarda ihtiyacım var büyğk ihtimalle vs şort ve zula yayını yapacağım arada cs
StreamLabs OBS

Hangi Platform önerirsin ve 3 upload var yeterli mi
Kaliteyi yüksek tutarsan 3 upload biraz sıkıntı yaratabilir.
Yayın kalitesini biraz düşürerek bu sorunu çözersin.
Platform olarak canlı yayın yapacaksan facebook'u deneyebilirsin.
Arayüzü çok kötü, ama Twitch'te kaybolur gidersin,
Orada fark edilmen imkansız gibi bir şey.

Kaliteyi yüksek tutarsan 3 upload biraz sıkıntı yaratabilir.
Yayın kalitesini biraz düşürerek bu sorunu çözersin.
Platform olarak canlı yayın yapacaksan facebook'u deneyebilirsin.
Arayüzü çok kötü, ama Twitch'te kaybolur gidersin,
Orada fark edilmen imkansız gibi bir şey.
Dlive da önerir misiniz

Streamlabs’da 3Mbit ile sorun yaşarsınız OBS kullanabilirsiniz.

Öncelikle yayın yapacağın program önemli, eğer twitch de ve YouTube de yapacaksan streamlabs onun dışında dlive da yaparsan onun için olan bir site vardı ona bak sonra yayın programına gelecek olursak. Obs kullanmak daha iyi olur zaten şuan çoğu yayıncı onu kullaniyor ideal bir yayın kalitesi için en az 3mbps upload a sabip olman gerekiyor. Onun dışında işlemci kanadında güzel bir parçan olsun ki oyunlarda ve yayında sorun oluşmasın

Öncelikle yayın yapacağın program önemli, eğer twitch de ve YouTube de yapacaksan streamlabs onun dışında dlive da yaparsan onun için olan bir site vardı ona bak sonra yayın programına gelecek olursak. Obs kullanmak daha iyi olur zaten şuan çoğu yayıncı onu kullaniyor ideal bir yayın kalitesi için en az 3mbps upload a sabip olman gerekiyor. Onun dışında işlemci kanadında güzel bir parçan olsun ki oyunlarda ve yayında sorun oluşmasın
İşlemcide sorun yok 3600x var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,051
Üyeler
190,685
Son üye
islamsoylu
Geri