- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu hangi firma ve paket adı nedirBekle Bakmam Lazım Sözleşmeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
209 TL Ama Öderken Vergiler Kesiliyor 5 TL 214 TL Ödüyom Yani
Hocam bu hangi firma ve paket adı nedirBekle Bakmam Lazım Sözleşmeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
209 TL Ama Öderken Vergiler Kesiliyor 5 TL 214 TL Ödüyom Yani
Türksat Kablonet - Mevcut Müşteriye Özel 4'ü Bir Arada Kampanyası 24 Ay - Ama Ben Mevcut Müşteri Olduğum İçin İndirim Var Üstüne Bu Pakete Sinema Paketleri Felan Var Üst Seviye Mesela 3 Seviye Sinema Paketi Var Ben Onu 1 Yaptım İzlemiyorum Diye Ama Ben Sana Gene İnternet Sitesini Atayim Ordan Bak Kampanya Devam EdiyorsaHocam bu hangi firma ve paket adı nedir
Hocam fiyatda sorun yok da bizim mahallenin alt yapısı 50 /8 destekliyor maxTürksat Kablonet - Mevcut Müşteriye Özel 4'ü Bir Arada Kampanyası 24 Ay - Ama Ben Mevcut Müşteri Olduğum İçin İndirim Var Üstüne Bu Pakete Sinema Paketleri Felan Var Üst Seviye Mesela 3 Seviye Sinema Paketi Var Ben Onu 1 Yaptım İzlemiyorum Diye Ama Ben Sana Gene İnternet Sitesini Atayim Ordan Bak Kampanya Devam Ediyorsa
![]()
Mevcut Müşteriye Özel Aklın Yolu 1000 Kampanyası | Kablo
,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
Kampanya Buydu Ama 6 Temmuzda Bitmiş Şanşına Küs Dostum Fiyatlarda Burda Yazıyor
hocam türksat mı destekliyor yoksa türknet felan mı türknetse sorun yok türksat kablonet 100 veriyorHocam fiyatda sorun yok da bizim mahallenin alt yapısı 50 /8 destekliyor max![]()